Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 22:50   #148
nafnaf
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Hej
Nadrobiłam Ale chyba z połowa cytatów mi się nie zacytowała, wrr
Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Nafiku, miło Cię było poznać! I fajnie, że się mnie nie przestraszyłaś [buu!]

Też się bardzo cieszę, że się poznałyśmy No i mam nadzieję na kolejne spotkania jak najszybciej
Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
bry
Doczytam pozniej, a przyszlam powiedziec, ze kufa mialam dzien
Obdzwanialam ludzi, sie umawiac na spotkanie w sprawie ktora jush oficjalnie nadzoruje. A jak ludzie slyszeli skad dzownie, to mnie z automatu laczyli tudziez umawiali z samymi dyrami/prezesami i szefami wsich szefow. Takze w przyszlym tygodniu ahoj przygodo
A dzisiaj przed spaniem chyba musze cos lyknac, bo stresu sie najadlam na caly miesiac, z gory
Lou, widać, że idziesz jak burza w pracy
Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
naf, pochwal sie co
Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
naf, no właśnie żyjesz? kurczę szkoda że tak mało czasu było na pogadanki... i jeszcze Cię zagadałyśmy (no ja na pewno)
Hehe, chwalić to się będę może dopiero, jak wypłate zobaczę na koncie Na razie jest chyba w miarę ok, coś tam już zaczynam łapać A dzisiaj na szkoleniu poznałam bardzo sympatyczne osoby, więc było całkiem fajnie
A z tym zagadaniem to skąd Ja tam bardzo lubię Wasze historyjki
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Podejrzenie lambliozy i innych cudów-
na szczęście wyniki dobre, a zataczał się
i prawie zemdlał- ze stresu
Dziś dostał kolejną i ostatnią dawkę antybiotyku-
za dwa tyg na szczepienie
Biedak...
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
A z ilością dioptrii na wywątku
przebija mnie tylko Naf
Oj tak, ja to mam prawie dwa razy więcej tych dioptrii I soczewki uważam za totalnie genialny wynalazek - strasznie ciężko byłoby mi już bez nich żyć
Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Nafiku, czego szukasz w Warszawie - mieszkania czy raczej pokoju?
Na pewno pokoju W mieszkaniu jakimś studenckim albo okołostudenckim - właściwie to mi najbardziej zależy na tym, żeby był w miarę ok standard i żeby nie było tam właścicieli ani żadnych dzieci Za to ucieszę się z wszelkich psów i ewentualnie kotów A co do reszty, to już jak się trafi
Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestescie kochane Dziekuje! Wiecie mialam taka chwilowa zalamke (pewnie dlatego ze bylam przed okresem) zaczely mi hormony swirowac i mialam ochote ryczec w poduszke-czego nigdy nie robie-bom zawsze zimna sucz Depresja strcza zaraz mnie zjecie. Aktualnie zmienilam licznik na 28
Mal, nie łam się 28 lat, a cóż to jest Niech Ci depresja szybciutko mija - zresztą, wiosna już naprawdę blisko, to na pewno odgoni czarne myśli Jakby Ci się np. trafiła jakaś rozmowa kwalifikacyjna w Warszawie, to zaraz dawaj mi znać koniecznie!! Bo wtedy jakieś piwne spotkanie trzeba będzie zaliczyć

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora