Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-16, 17:23   #1305
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej

Ja właśnie się doczłapałam do domku z badania krwi i moczu.

Dzięki za wszystkie słowa pocieszenia wczoraj jeszcze z małżem pogadaliśmy sobie i co do tego tekstu, to stwierdził, że ja go źle zrozumiałam... no dobra, zrozumiałam jak powiedział, a że nie potrafi mi tego przekazać tak jak on by chciał, to jest jego problem. Ogólnie po raz kolejny mu powiedziałam jak ja się czuję z tym wszystkim, z czym mam problem, czego potrzebuję i obiecał postarać się to poprawić, no zobaczymy. W końcu też wyciągnęłam z niego wszystko, wyjaśniłam mu, że ja go rozumiem że też ma swoje problemy i stresy i staram się go wspierać ile mogę, ale jeśli nie widzę, że on robi dla mnie to samo, to długo tak nie pociągnę. No chyba sporo rzeczy do niego dotarło i sporo sobie wyjaśniliśmy, więc mam nadzieję, że teraz zacznie się w końcu wszystko układać.
super, to teraz tylko trzymamy mocno kciuki, wszystko idzie ku dobremu
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Hej wam. Mam do nadrobienia 1.5 dnia ale najpierw sie przywitam i pożale. No więc ja też muszę zmienić gin prowadzącą moją ciążę Wczoraj wyprowadziła mnie z równowagi i zdup.iła mi cały dzień
Pokrótce relacja z wizyty: Weszłam, dzień dobry, który rocznik, proszę się rozebrać, weszłam na fotel, wymacała bez słowa, proszę się ubrać. Ubrana podeszłam do stołu cos poczytała w papierach w ciszy, wypisała na badania, podała po czym powiedziała:"to wszystko może pani juz iść"
Tak mi właśnie szczęka opadła. Cała wizyta trwała dosłownie 5min. Cały m-c czekania i 5min. praktycznie bez słowa, bez info czy dobrze bez pytania czy czuje ruchy... Jak powiedziałam, że czuje ruchy i chyba tam w karcie jest miejsce żeby wpisać, to mi powiedziała żebym sobie wpisała i jak to wszystko "to mogę sobie już iść" Nożesz ku...a! Wyszłam, trzasnęłam dżwiami a na korytarzu poryczałam się że kilka osób zaczepiało mnie zapytać co się stało. Mówię wam żałuje, że nie poszłam tam z moim chłopem On uwielbia takie akcje gdzie może dochodzić swoich spraw lub z☠☠☠.ać za niekompetencje Ale by się zdziwiła...

Miałam rano taki cudny humor, myślałam, ze posłucham serduszka a tu zonk jak cholera. Cały dzień przeryczany, nawet nie miałam siły wejść na wątek i się wam poskarżyć.

Ale dziś jest nowy dzień czuje już tylko złość i tylko teraz muszę znaleźć jakiegoś innego gin który będzie człowiekiem a nie wiecznie sfochowaną starą babą, która dawno chłopa nie miała i się wyżywa.

To się wygadałam teraz mogę powolutku nadrobić wątek. Dzięki dziewczynki za "wysłuchanie"
o matko, co za lekarka, wspołczuje, ewidentnie CIę olała
Cytat:
Napisane przez Kasik_12 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

Jestem już po wizycie i wszystko z małą jest ok wszystkie parametry są prawidłowe , łożysko wysoko szyjka też ok . Księżniczka waży 660 gram , czyli też prawidłowo. W niedzielę zaczynam 26 tydzień , a od 28 tygodnia mam zacząć liczyć ruchy 2 razy dziennie o stałej porze i w ciągu pół godziny powinnam poczuć min. 5 ruchów jak nie to jechać na KTG

Mała nie chciała być podglądana i wyobraźcie sobie , ze przed twarzyczkę trzymała sobie ....stopę hahahha, a w zasadzie położyła ją sobie na buźkę, kochane maleństwo mała akrobatka
super super, moj mały tez robil taki same akrobacje
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Własnie wrocilam ze spacerku takie słoneczko ze masakra juz zmieniłam plaszczyk na wiosenny i kazdy juz widzi moj brzuszek

oto moje ciuszki
ja musz ekupic kurtke na wiosne bo w zadna sie nie miszcze

fajne ciuszki
Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
No a ja kupiłam 3 rzeczy dla siebie
super
Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Ja tam Ci zazdroszczę... Ja na macierzyńskie mam zamiar iść na 2 tygodnie przed tp, żeby potem jak najdłużej z dzidzią posiedzieć. A do tej pory muszę pracować, innej opcji nie mam
ja teraz mam L4 a od urodzenia pol roku macierzynskiego
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora