Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-16, 20:30   #126
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
od paru dni standardzik od 8 do 9... potem różnie, zalezy jak spacer, ale kolejna miedzy 11-12 ( ostatnio około godzinki ) potem ok 14 znow podobny czas i potem juz nic... ale nawet jak drzemala po 30 min to raczej tylko 2, max 3 byly

To ladne ma drzemeczki, w ogole sen podobno jest najwazniejszy u takich maluszkow tak kminie coby poradzic dobrze hmm..bo generalnie jest tak ze malenstwo samo sobie ustawia i reguluje pory snu i jedzenia i moze byc ciezko zeby je przestawic chociaz spotkalam sie kiedys z taka sytuacja a raczej opowiescia znajoma opowiadala mi ze synek jej kuzynki nie dawal jej w ogole spac w nocy za to w ciagu dnia mial duzo drzemek, przez tydz meczyli sie zeby go przestawic, w ciagu dnia nie dawali mu spac w ogole(dla mnie to drastyczne) i po tyg sluchaj-dzidzia zaczela spac w nocy a w ciagu dnia nie, ale ja tego nie znam z autopsji. Moze tez wiecej papku na noc? zeby sie ladnie spalo?