Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-16, 20:33   #130
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
To ladne ma drzemeczki, w ogole sen podobno jest najwazniejszy u takich maluszkow tak kminie coby poradzic dobrze hmm..bo generalnie jest tak ze malenstwo samo sobie ustawia i reguluje pory snu i jedzenia i moze byc ciezko zeby je przestawic chociaz spotkalam sie kiedys z taka sytuacja a raczej opowiescia znajoma opowiadala mi ze synek jej kuzynki nie dawal jej w ogole spac w nocy za to w ciagu dnia mial duzo drzemek, przez tydz meczyli sie zeby go przestawic, w ciagu dnia nie dawali mu spac w ogole(dla mnie to drastyczne) i po tyg sluchaj-dzidzia zaczela spac w nocy a w ciagu dnia nie, ale ja tego nie znam z autopsji. Moze tez wiecej papku na noc? zeby sie ladnie spalo?

u mojej sie nie da tak... jak ją probuje pozabawiac to i tak usypia, albo placze ze zmeczenia ze spac jej nie daje... wiec juz przyzwyczajam sie do tej 18-19... chociaz ja chadzam spac tak 21-22 to gdyby mloda o 20-21 zasnela byloby idealnie... ale i tak nie narzekam... u mnie na watku niektore dzieciaczki jedza w nocy co 1-1,5h... a to dopiero kosmos

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując