Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 11:40   #4311
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No fajny Podobny do niego jest trochę For Audrey China Glaze, a trochę jaśniejszy jest ten miętowy Rimmel, ale mimo to i tak to mój ulubiony lakier
No właśnie żałuję, że nigdzie go nie można kupić, bo bym kupiła siostrzenicy Jakby któraś Warszawianka się nim znudziła, to proszę o cynk

Też słyszałam, że BRW są bardzo słabe.
dzięki za podpowiedzi

myślałam żeby się wybrać do warszawskiego sklepu Orly, ale miniaturki mają po 18zł, a duże bodajże 39.. na razie nie będę ryzykować bo nie znam tych lakierów (tak sobie tłumaczę )

jest w tym tygodniu spotkanie? coś ustaliłyście? totalnie mi wypadło z głowy, że Estella pytała
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Większość mebli jest w ten sposób robionych - oklejona płyta mdf. Prawdziwe drewniane meble, czy robione na zamówienie (choć one też są przecież z płyty mdf, no chyba, że się znajdzie stolarza, który robi w drewnie - wbrew pozorom nie każdy się tego podejmuje) to niestety dużo droższa rozrywka
z drugiej strony przeciętnego Polaka nie stać na wyrzucanie pieniędzy w błoto (czy wymienianie mebli co 2 lata)
moi rodzice mają meble robione na zamówienie i tam nic się nie dzieje, a nie kosztowało ich to majątku (powiedziałabym, że porównywalnie.. a jakość nieporównywalnie lepsza )

w przypadku Isy może nie będzie tak źle, w końcu kanapa to inna bajka i może jest solidniej zrobiona
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora