Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-19, 13:58   #2910
_agata
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupujecie tą poduszkę klin do łóżeczka?
Nie kupiłam i nie kupię. Jak będzie trzeba dziecku głowę unieść, to świetnie sprawdza się zwykły biurowy segregator

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Hehe, skąd ja to znam, u nas jest to samo Ale teraz to już po mnie spływa Jakoś sobie muszą poradzić i tyle. Jak ja będę miała sajgon na porodówce to nikt mi nie pomoże
Fakt

Ile mogłam przez telefon pomóc to pomogłam Jak chcą dzwonić to niech dzwonią, chętnie wszystko powiem.

Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość
no palce sa mocno ukrwione,ja kiedys przecielam sobie kciuka do polowy tzn do kosci krajalnica,kuchnia wygladala jakby tam swinie zarznieto

U mnie w pracy,te grrr dopiero mnie docenili jak poszlam na zwolnienie.

Agata doczytalam,ze jestes za pieluszkami wielorazowymi, zastanawia mnie jedno,jak one rosna razem z dzieckiem? Dupka niemowlaka jest taka malenka,a przeciez szybko rosnie Wczoraj bylam u kolezanki, u niej nie jest za goraco w domu,a mimo to maly mial przegrzany i caly spocony tylek-nawet nie nasikal na papmersa....To mnie przerazilo,bo my mamy zawsze troche cieplej niz oni Kojarzy mi sie to z podpaskami,ktorych juz nie uzywam od lat, bo mi taki dyskomfort nie odpowiadal:/ A przeciez jak urodzimy bedzie mega cieplo:/i mam metlik:/
Moja kolezanka urodzila w czerwcu i jej corcia miala taka infekcje,ze ze wzg zdrowotnych a nie EKO sprobowala tych pieluszek i jest zachwycona,a zapomnialam sie jej spytac..
Naczelny pytał koleżanki do kiedy mam zwolnienie Chyab myśli, że wrócę przed porodem

Pieluchy mają napy, kilka rzędów. Można nimi regulować wielkość pieluszki. Tutaj dobrze widać napy http://www.pieluszkarnia.pl/product-...luszka-3g.html
Za pomocą tych nap składasz pieluszkę w pionie i w poziomie. Jak dziecko jest małe, to zapinasz ciaśniej, jak większe to luźniej

Mnie też podpaski nie odpowiadają, bo mi się całe krocze i dupa poci, jaka by to podpaska nie była. Każda ma warstwę nieprzepuszczalnej folii i nie ma cudów, pocić się z każdą będę.

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Z tymi lodami brzmiało dwuznacznie, dlatego nie wnikałam
Wyglądają apetycznie, ale z alkoholem

Już miałam Was pytać kiedyś i zapomniałam Czy Wy robicie sobie kąpiele w wannie? Tzn. czy leżycie w ciepłej wodzie?
Alkoholu tyle co kot napłakał

Codziennie biorę dość ciepłą kąpiel. Około 40 stopni

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora