2012-03-19, 13:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012
Cytat:
Napisane przez begie13
Dziewczyny kupujecie tą poduszkę klin do łóżeczka?
|
Nie kupiłam i nie kupię. Jak będzie trzeba dziecku głowę unieść, to świetnie sprawdza się zwykły biurowy segregator 
Cytat:
Napisane przez rinco
Hehe, skąd ja to znam, u nas jest to samo  Ale teraz to już po mnie spływa  Jakoś sobie muszą poradzić i tyle. Jak ja będę miała sajgon na porodówce to nikt mi nie pomoże 
|
Fakt 
Ile mogłam przez telefon pomóc to pomogłam Jak chcą dzwonić to niech dzwonią, chętnie wszystko powiem.
Cytat:
Napisane przez ania_85
no palce sa mocno ukrwione,ja kiedys przecielam sobie kciuka do polowy tzn do kosci krajalnica,kuchnia wygladala jakby tam swinie zarznieto
U mnie w pracy,te grrr dopiero mnie docenili jak poszlam na zwolnienie.
Agata doczytalam,ze jestes za pieluszkami wielorazowymi, zastanawia mnie jedno,jak one rosna razem z dzieckiem? Dupka niemowlaka jest taka malenka,a przeciez szybko rosnie  Wczoraj bylam u kolezanki, u niej nie jest za goraco w domu,a mimo to maly mial przegrzany i caly spocony tylek-nawet nie nasikal na papmersa....To mnie przerazilo,bo my mamy zawsze troche cieplej niz oni  Kojarzy mi sie to z podpaskami,ktorych juz nie uzywam od lat, bo mi taki dyskomfort nie odpowiadal:/ A przeciez jak urodzimy bedzie mega cieplo:/i mam metlik:/
Moja kolezanka urodzila w czerwcu i jej corcia miala taka infekcje,ze ze wzg zdrowotnych a nie EKO sprobowala tych pieluszek i jest zachwycona,a zapomnialam sie jej spytac..
|
Naczelny pytał koleżanki do kiedy mam zwolnienie Chyab myśli, że wrócę przed porodem 
Pieluchy mają napy, kilka rzędów. Można nimi regulować wielkość pieluszki. Tutaj dobrze widać napy http://www.pieluszkarnia.pl/product-...luszka-3g.html
Za pomocą tych nap składasz pieluszkę w pionie i w poziomie. Jak dziecko jest małe, to zapinasz ciaśniej, jak większe to luźniej 
Mnie też podpaski nie odpowiadają, bo mi się całe krocze i dupa poci, jaka by to podpaska nie była. Każda ma warstwę nieprzepuszczalnej folii i nie ma cudów, pocić się z każdą będę.
Cytat:
Napisane przez Gaabbi
Z tymi lodami brzmiało dwuznacznie, dlatego nie wnikałam 
Wyglądają apetycznie, ale z alkoholem
Już miałam Was pytać kiedyś i zapomniałam  Czy Wy robicie sobie kąpiele w wannie? Tzn. czy leżycie w ciepłej wodzie?
|
Alkoholu tyle co kot napłakał 
Codziennie biorę dość ciepłą kąpiel. Około 40 stopni
o
|
|
|