|
Zadomowienie
|
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII
Cytat:
Napisane przez agni82
|
a ty wylaz zza krzaczora. CHyba musze wezwac Shire aby znowu porzade porobila
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985
Przyjęłam na klatę  , ale połowa dziewczyn albo i więcej straciła do mnie sympatię itd. to co się będę udzielała...
|
Oj tam Oj tam. Bylo minelo jak mawia poeta :P
Cytat:
Napisane przez aania_20
nie słuchaj, niech sobie gadają
no wiesz co! Nigdzie nie uciekaj, niedługo emocje opadną i będzie ok.
Mamuśki, mam pytanie:
Chcę kupić małemu nosidełko, takie na wycieczki itp. Generalnie do sporadycznego używania. Jakie polecacie?
|
mei tai 
Cytat:
Napisane przez 83monia
moja ma ogolnie problem jak sie cos dzieje, w domu to wystarczy ze kątem oka zauwazy biegajacego artura albo go uslyszy i juz sie odłącza od UU zeby sprawdzic co sie dzieje. czasem oznacza to juz koniec karmienia. staram sie w miare ja odizolowac od dzwiekow i widokow ale nie zawsze sie da. mamy juz za soba tez udane tegoroczne karmienie na swiezym powietrzu - na falochronie nad morzem 
|
oj u nas tez tak jest. Wczorajsza proba armienia w kawiarni porazka. Maly ksieciunio lubi sobie polezec jak mu mleko do dziubka splywa :P
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
Kiedys Babonik polecala Mei Tai i chwalila, ona takie troche chustowe. A z typowych nosidelek to chyba dobre sa Lascal, BabyBjorn...
.
|
tylko nie ten shit babybjorn....
Cytat:
Napisane przez brumek
O, widzisz, jedno "a" zjadłam i od razu tyle zamieszania 
Miałam taką huśtawkę jak byłam dzieckiem
A Tymunio właśnie zjadł pół słoiczka zupki i znowu czekał na więcej  Dziś dałam nowość - zupkę jarzynową. I chyba nic mu do tej pory aż tak nie wchodziło  Dlatego zamiast 3 łyżeczek na początek, dałam aż pół słoiczka  Ale ta zupka naprawdę smaczna  Z Bobovity.
|
Tymkowi widac posmakowalo cos innego a bobovita fana jest
Cytat:
Napisane przez patik87
Przez cały weekend o Was myślałam  Ochłonęłam no i...jestem
Nie potrafię Was tak zostawić.
Cieszycie się
Sara chora  Tż chory, i chyba on ją zaraził, ma antybiotyk.
Mała narazie katar i oczy takie malutkie mętne...mam nadzieję że nie rozwinie się nic więcej. Daję calcium i cebion, coś jeszcze mogłabym dac bez konsultacji z lekarzem?
Znowu mam złą cytologię, i ostry stan zapalny. W piątek ide na wizytę, mama nadzieje że od razu mi zrobi zabieg. Boję się
Sara ma ciemieniuchę  cała głowa w żółtych łuskach, włosiska zakrywają i nie widać, trudno wysmarować.
Wróciła i same smuty wali, naprawdę mnie tu chcecie
Kocha Was  ( wszystkie. I Ciebie agadus i brunetka też)
|
nie :P nie cieszymy sie :P (zarcik malpolu)
Biedna Sara, moze przejdz sie do dermatologa??
No i w spolczuje cytologii.
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
|
Gratuluje nowych umiejetnosci i sukcesu odsmoczkowania
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Dziecko mi się przewraca na brzuch podczas snu 
stresuje mnie to jakoś... widocznie tak jej wygodnie.
KINGA  ma BOSKIE kucyki !! słodka jest !
|
widze, ze nie tylko ja mam ta schize
Cytat:
Napisane przez bella7
Patik, no wreszcie.
Bez Ciebie to nie jest takie miejsce jak było...
I brakuje tu Brunetki, i Zmalowanej.(chyba nikogo nie pominęłam)
|
oj brakuje, brakuje.
Jeszcze Telika mi nie zacytowalo. Teliku nie pisalam, bo siostra przyjechala i weekend z nia spedalam i moim siostrzencem A Szymek sie wietrzyl na dworze. Teraz tak dobrze sypia, bo mu podaje claritine (pediatra zapisal), wiec na noc tylko cyc i tyle.
A dzisiaj moj ksieciunio maly, zobaczyl moja mame, wpadl w dzika radosc i zaczal krzyczec: "baba, baba". No i widac kogo kocha bardziej :P
Zdjecia dzieciaczkow cudne. Teliku Jasio to ma tyle wloskow, co moj Szymek  
no i dla naszych solenizantow: zdrowka    : roza: