Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-20, 18:39   #1351
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Wiadomosci od Alegny:

"Urodzilam o 12.10, Sebus ma 3430 i 55 cm i 10 pkt. Niestety skonczylo sie cesarka i leze obolala, podaj mi ketonal ale kiepsko dziala"

GRATULUJE
gratki
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Cytrynka sliczne zdjecia!
dziekowac
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Wrocilysmy z Wiki ze szkoly powolutku,po drodze lody zjadlysmy.Fajna pogoda,cieplo,to i do domu sie nie chcialo isc.

Kolki sa straszne,biedny maluszek!
A jak sie okaze ze to nie nabial,to bedziesz mogla go jesc,tak?
Przerabane,mi przy corce tez nic jesc nie kazali,a ona i tak miala kolki.
I jedzenie nie bylo przyczyna,bo skonczyly sie same z siebie,bez wzgledu na to co jadlam.

Super,ze ladnie przybiera

Gratulacje!!!

A te Huggies sa rozne rodzaje tez chyba?Bo ja kupilam takie w jasnym opakowaniu,a tutaj jeszcze widzialam w czerwonym i wiem,ze w Polsce niebieskie byly,ale nie jestem pewna czy te male rozmiary.

Ja kupilam kilka rodzajow pieluch i wyprobuje,bo z kolei kolezanka chwalila tez marketowe pieluchy,no i stwierdze co bede uzywac.Pampersy to raczej pewniak,chyba nikt na nie nie narzeka.
mozliwe ze okaze sie ze przejda bez wzgelu na diete
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
jeszcze pytanie do mamuś naszych

jak się zachowywały Wasze dzieci przed porodem?
Robiły się spokojne, aktywne czy nie zauważyłyście, żadnych zmian??
moj spal az mi polozna brzuch tarmisila zeby sie obudzil
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
gosiu jakosc pieluszek Dada jest poprawiona. Jak ja zaczelam ich uzywac to byly jeszcze takie sztywne, teraz sa miekkie jak Pampersy. No ale tak jak napisalam ponizej nie dorownaja Pampersom.
ja z Dada jestem zadowolona

co do Huggiesow to mam kilka sztuk od kolezanki i wyprobuje moze u nas sie sprawdza hehe