U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-20, 18:39   #1351
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Wiadomosci od Alegny:

"Urodzilam o 12.10, Sebus ma 3430 i 55 cm i 10 pkt. Niestety skonczylo sie cesarka i leze obolala, podaj mi ketonal ale kiepsko dziala"

GRATULUJE
gratki
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Cytrynka sliczne zdjecia!
dziekowac
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Wrocilysmy z Wiki ze szkoly powolutku,po drodze lody zjadlysmy.Fajna pogoda,cieplo,to i do domu sie nie chcialo isc.

Kolki sa straszne,biedny maluszek!
A jak sie okaze ze to nie nabial,to bedziesz mogla go jesc,tak?
Przerabane,mi przy corce tez nic jesc nie kazali,a ona i tak miala kolki.
I jedzenie nie bylo przyczyna,bo skonczyly sie same z siebie,bez wzgledu na to co jadlam.

Super,ze ladnie przybiera

Gratulacje!!!

A te Huggies sa rozne rodzaje tez chyba?Bo ja kupilam takie w jasnym opakowaniu,a tutaj jeszcze widzialam w czerwonym i wiem,ze w Polsce niebieskie byly,ale nie jestem pewna czy te male rozmiary.

Ja kupilam kilka rodzajow pieluch i wyprobuje,bo z kolei kolezanka chwalila tez marketowe pieluchy,no i stwierdze co bede uzywac.Pampersy to raczej pewniak,chyba nikt na nie nie narzeka.
mozliwe ze okaze sie ze przejda bez wzgelu na diete
Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
jeszcze pytanie do mamuś naszych

jak się zachowywały Wasze dzieci przed porodem?
Robiły się spokojne, aktywne czy nie zauważyłyście, żadnych zmian??
moj spal az mi polozna brzuch tarmisila zeby sie obudzil
Cytat:
gosiu jakosc pieluszek Dada jest poprawiona. Jak ja zaczelam ich uzywac to byly jeszcze takie sztywne, teraz sa miekkie jak Pampersy. No ale tak jak napisalam ponizej nie dorownaja Pampersom.
ja z Dada jestem zadowolona

co do Huggiesow to mam kilka sztuk od kolezanki i wyprobuje moze u nas sie sprawdza hehe
Stary 2012-03-20, 18:42   #1352
gkatarzynka
Zadomowienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Ja pempersom mówię nie bo Antkowi przeciekały stosowałam huggisy i happy belli. Gkatarzynka zobacz co znalazłam http://www.blizejciebie.pl/pieluszki...y.html,1,365,8

i powiem Ci że to jest opłacalne i ja zaraz po wypłacie zakupię taki zestaw bo mala paczka u mnie w sklepie kosztuje koło 22 zl
jest opłacalne, ale się wstrzymam do czasu sprawdzenia na pupce Hani... bo wiem, że niektórych uczulały te pieluszki... kupiłam na allegro jedną paczkę happy za 17,99 za 42szt i w biedronce jedną dadę... zobaczymy...większe zapasy zrobię jak sprawdzę co lepsze...

A ja sobie właśnie w moim nowym urządzeniu zrobiłam lody truskawkowe.... mniam.... a jutro mam w planach coś z bananami zrobić....
I chyba nawet znalazłam sposób na dostarczenie mojemu Mężowi witamin z owoców, których On nie jada
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:47   #1353
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

za nim zacznę nadrabiać to napisze co u mnie

a więc z TŻtem już lepiej, cały czas pyta co mi jutro dać a ja nie wiem
niby coś wymyślił, ale kto wie...

zrobiłam a'la torta będę jutro się objadać
może jutro też jakąś pizze zjem a co

no i z matką sytuacja się pogarsza już nie wiemy co robić i nie wiem czy czasem nie pójdziemy na wynajem
jutro mamy iść obejrzeć 2 mieszkania, ale jak my damy rade skoro ja po macierzyńskim będę goła i wesoła bez pracy ale cóż...

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 18:59   #1354
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Ja mam te huggiesy : http://niezlamama.edziecko.pl/nie_zl...ggies.html?i=1
Z poczatku myslalam, ze moze zle zapinam zbyt luzno ale poprawilam to i dalej to samo. Takze nie wiem...

Ja tez te mam,no nic zobaczymy,ale bede czujna uzywajac ich i nie bede zakladac na spacer,w razie gdyby nam tez przeciekaly.

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość

mozliwe ze okaze sie ze przejda bez wzgelu na diete
Zycze ci tego,ale chodzilo mi,ze co z sytuacja kiedy kolki beda sie powtarzac (odpukac!),a ty nie bedziesz jesc nabialu,to mozesz zaczac jesc ten nabial,tak?

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

no i z matką sytuacja się pogarsza już nie wiemy co robić i nie wiem czy czasem nie pójdziemy na wynajem
jutro mamy iść obejrzeć 2 mieszkania, ale jak my damy rade skoro ja po macierzyńskim będę goła i wesoła bez pracy ale cóż...
Wiesz jednak jak jest tak zle i w takiej atmosferze wychowywac dziecko,to chyba lepiej zamieszkac gdzie indziej.
A zawsze twoj tz moze starac sie cos dorobic,jakies nadgodziny,fucha jakas,w koncu jest glowa rodziny.
Stary 2012-03-20, 19:08   #1355
alamig
Zakorzenienie

Karo, Aalegna gratulacje

Karolca, Claudia wszystkiego najlepszego

A ja się zmagam z przeziębieniem. Mam strasznie zatkane zatoki
Stary 2012-03-20, 19:12   #1356
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Wiadomosci od Alegny:

"Urodzilam o 12.10, Sebus ma 3430 i 55 cm i 10 pkt. Niestety skonczylo sie cesarka i leze obolala, podaj mi ketonal ale kiepsko dziala"

GRATULUJE
Gratulacje !! : cmok:

Co do pampersów ja mam jedne z allegro happy czy jakoś tak w fioletowej paczce "1" mam jedno opakowanie 42szt chyba a tak to mam DADY "2" jedno opakowanie a co dalej kupie to nie wiem ale myślę nad DADA z Biedronki

A mam pytanie do tych już po porodzie przez jaki czas używacie pampersów "1" ??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-20, 19:15   #1357
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez te mam,no nic zobaczymy,ale bede czujna uzywajac ich i nie bede zakladac na spacer,w razie gdyby nam tez przeciekaly.

Zycze ci tego,ale chodzilo mi,ze co z sytuacja kiedy kolki beda sie powtarzac (odpukac!),a ty nie bedziesz jesc nabialu,to mozesz zaczac jesc ten nabial,tak?

Wiesz jednak jak jest tak zle i w takiej atmosferze wychowywac dziecko,to chyba lepiej zamieszkac gdzie indziej.
A zawsze twoj tz moze starac sie cos dorobic,jakies nadgodziny,fucha jakas,w koncu jest glowa rodziny.
jesli mimo eliminacji nabialu kolki nie mina bo bede mogla jesc

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:

A mam pytanie do tych już po porodzie przez jaki czas używacie pampersów "1" ??
ja uzywalam 2 opakowan pamkow 1 i przeszlam na 2 jak pepek odpadl

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-20, 19:16   #1358
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
jest opłacalne, ale się wstrzymam do czasu sprawdzenia na pupce Hani... bo wiem, że niektórych uczulały te pieluszki... kupiłam na allegro jedną paczkę happy za 17,99 za 42szt i w biedronce jedną dadę... zobaczymy...większe zapasy zrobię jak sprawdzę co lepsze...

A ja sobie właśnie w moim nowym urządzeniu zrobiłam lody truskawkowe.... mniam.... a jutro mam w planach coś z bananami zrobić....
I chyba nawet znalazłam sposób na dostarczenie mojemu Mężowi witamin z owoców, których On nie jada
A dady kupiłaś "1" czy "2" ?

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-20, 19:17   #1359
19claudia91
Rozeznanie

dodałam ostatnie zdjęcie na maila!:PP

ja mam nadzieję że co do pampersów będę używać tych "Pampers", mają dobre recenzje, mam nadzieję że mały nie będzie mieć problemów z odparzeniem pupki..

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:19   #1360
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Wiem dlatego ze względu na dziecko (bo czuję, że wtedy to będzie tylko gorzej) chcemy się wyprowadzić.
A TŻ cały czas prawie ma nadgodziny jedynie teraz drugi tydzień normalnie bo nie ma nadgodzin a jak by były to by brał.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

claudia jak Ty ślicznie wyglądasz !! CUDNIE !!

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-20, 19:21   #1361
karolca
Zakorzenienie

Jej, chyba dziś nie zasnę
Mąż sobie żartuje, że pojedziemy do szpitala już po północy im szybciej tym lepiej.
Pogimnastykował mnie, kazał skakać, wyciągać z pawlacza w szafie rózne dziwne rzeczy.
Ale to naprawdę na mnie nie działa

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:23   #1362
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Wiem dlatego ze względu na dziecko (bo czuję, że wtedy to będzie tylko gorzej) chcemy się wyprowadzić.
A TŻ cały czas prawie ma nadgodziny jedynie teraz drugi tydzień normalnie bo nie ma nadgodzin a jak by były to by brał.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

claudia jak Ty ślicznie wyglądasz !! CUDNIE !!

Fabianek
Stary 2012-03-20, 19:38   #1363
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Jej, chyba dziś nie zasnę
Mąż sobie żartuje, że pojedziemy do szpitala już po północy im szybciej tym lepiej.
Pogimnastykował mnie, kazał skakać, wyciągać z pawlacza w szafie rózne dziwne rzeczy.
Ale to naprawdę na mnie nie działa
Nie dziwie Ci sie!
Ja tez bym chyba oka nie zmruzyla
Mam nadzieje ze bedziesz miala szybka akcje chociaz za cale to czekanie!
Zycze powodzenia jutro i trzymam kciuki!

Claudia, bardzo ladnie wygladasz , nie wiem gdzie te swoje kg ukrywasz

Cytrynka, jak Ty juz szczuplo wygladasz na tym ostatnim zdjeciu!
Super!

Ja mam narazie tylko pampers, przy Adasiu sie sprawdzily w 100%, a jak bedzie tutaj to sie okaze

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:39   #1364
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

No widzisz,masz odpowiedzialnego TZ,stara sie,wiec na pewno sobie poradzicie
Stary 2012-03-20, 19:43   #1365
karolca
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o pieluszki to mam dużą paczkę pampersów premium care 1, dużą paczkę Huggiesów i do szpitala małą paczke Huggiesów (bo pampersów nie było).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-03-20, 19:45   #1366
gosia261282
Gang Iren

Claudia super wygladasz,ciaza ci sluzy
Stary 2012-03-20, 19:49   #1367
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
no właśnie ja dziś pytałam lekarza jak się mają pytania w planie porodu odnośnie aktywności podczas porodu do tego, że mam mieć podany lek na paciorkowca i znieczulenie chcę, ale on powiedział, żeby się nie martwić i że jedno z drugim nie wadzi i do łóżka przykuta nie będę, więc może wcale to wszystko nie jest tak. Chyba, że ty masz cesarkę, bo nie pamiętam
Nie, cesarki nie ma w planach W planie jest porod SN, z ewentualnym znieczuleniem w postaci gazu i/lub epiduralu. W moim szpitalu przy gazie mozna normalnie chodzic itp, natomiast przy znieczuleniu w kregoslup automatycznie trzeba sie liczyc z 1. stalym monitoringiem ktg 2. cewnikiem w pecherz 3. przymusem lezenia na lozku 4. wenflonem przez ktory w razie czego moga szybko podac inne leki. I wlasnie te 4 punkty zniechecaja mnie na tym etapie do Epi, ale oczywiscie licze sie z tym ze jak mnie bedzie bardzo bolalo to kto wie.... Wiem ze Desia miala w Szwecji tzw 'walking epidural' czyli znieczulenie przy ktorym mozna chodzic, to podobno zalezy od tego jaki jest sklad znieczulenia, bo mozna rozne rzeczy w ten kregoslup wstrzykiwac
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:50   #1368
julliczka
Rozeznanie

Aalegna Gratulacje fajnie tak w pierwszy dzień wiosny

Claudia i Karolca - świętujecie dziś więc wszystkiego naj naj

Ja juz powoli wymiękam, ledwo prowadzę samochód - ja nie wiem żeby aż tak mnie łapał wstrętny ból w plecach po lewej stronie..
Momentami aż łzy mi lecą z tego bólu, bo normlanie siedzieć nie mogę ghrr .. ale jeszcze troszkę muszę wytrzymać

Co do wydzieliny to u mnie dość obficie - takie mleczne rzadkie to jest - aż czasem się leje ze mnie i mam wrażenie, że to już wody odchodzą

A co do drugiego dziecka ------ ja jeszcze nie urodziłam, a TŻ już mówi o drugim dziecku powiedziałam, że na razie absolutnie, dopiero wtedy kiedy zapomnę o tych wszystkich bólach w ciąży więc się zobaczy kiedy to będzie..hehehe

Oprócz tego pochwalę - moja Julcia na wczorajszym usg ślicznie się pokazała, a wymiary wykazały, że orientacyjna teraz waga Julii to około 2600 g Termin z usg pokrywa z się z OM - więc jak na razie 21-23 kwiecień nadal jest. Aczkolwiek jeśli będzie już planowane cięcie to tydzień przed na pewno pojawię się na porodówce, o ile mała nie będzie chciała wcześniej przyjść na świat Lekarz ocenił, że wszystko ok, że idealnie rośnie, że śliczna jest i że jej dobrze w moim brzuszku. Uspokoiłam się zdecydowanie, bo już się bałam, że w moim tempie to jej może coś zaszkodzić - stresy, ostatnie dostawy - rozpakowywanie, przenoszenie itp itd. Już miałam schizy, czy nic mi się tam nie odkleja czy coś, bo często brzuszek mi twardnieje i co najgorsze te twardnienia są dość bolesne.. Ale najważniejsze, że z malutką wszystko ok.

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:54   #1369
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Nie dziwie Ci sie!
Ja tez bym chyba oka nie zmruzyla
Mam nadzieje ze bedziesz miala szybka akcje chociaz za cale to czekanie!
Zycze powodzenia jutro i trzymam kciuki!

Claudia, bardzo ladnie wygladasz , nie wiem gdzie te swoje kg ukrywasz

Cytrynka, jak Ty juz szczuplo wygladasz na tym ostatnim zdjeciu!
Super!

Ja mam narazie tylko pampers, przy Adasiu sie sprawdzily w 100%, a jak bedzie tutaj to sie okaze
:P w twarzy, brzuchu i ocelulitowanych nogach :P

Cytat:
Claudia super wygladasz,ciaza ci sluzy
Dziękuje

]Juliczka - Dziękuje za życzenia, no i reszcie dziewczyn też

Fabianek

Edytowane przez 19claudia91
Czas edycji: 2012-03-20 o 19:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-20, 19:54   #1370
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Nie, cesarki nie ma w planach W planie jest porod SN, z ewentualnym znieczuleniem w postaci gazu i/lub epiduralu. W moim szpitalu przy gazie mozna normalnie chodzic itp, natomiast przy znieczuleniu w kregoslup automatycznie trzeba sie liczyc z 1. stalym monitoringiem ktg 2. cewnikiem w pecherz 3. przymusem lezenia na lozku 4. wenflonem przez ktory w razie czego moga szybko podac inne leki. I wlasnie te 4 punkty zniechecaja mnie na tym etapie do Epi, ale oczywiscie licze sie z tym ze jak mnie bedzie bardzo bolalo to kto wie.... Wiem ze Desia miala w Szwecji tzw 'walking epidural' czyli znieczulenie przy ktorym mozna chodzic, to podobno zalezy od tego jaki jest sklad znieczulenia, bo mozna rozne rzeczy w ten kregoslup wstrzykiwac
No mialam i naprawde jest to super rozwiazanie, ciekawe dlaczego nie mozna wszedzie tak dostac
Najwidoczniej mialam szczescie ze takie tam stosowali, i mnie w szpitalu to nawet nie wiem czy mozna chodzic po zzo czy trzeba lezec
Musze dopytac.

Juliczka, swietne wiesci

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:54   #1371
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
No widzisz,masz odpowiedzialnego TZ,stara sie,wiec na pewno sobie poradzicie
tak tylko, że jak powiedziałam mu co będzie dalej jak skończy się macierzyński to powiedział, że znajde taką prace że jak on będzie w pracy to ja będę z dzieckiem a jak ja będę w pracy to on z dzieckiem
ciężko znaleźć taką prace aby się dostosować jedno do drugiego.
bo na żłobek nie mamy szans choć będziemy próbowali ale na starcie już wiem, że nie ma takiej opcji przez te całe punktacje ;/

Achh nie wiem co z tym wszystkim

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-20, 19:54   #1372
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomosci od Alegny:

GRATULUJE
Gratulacje !!!

Claudia zgadzam się, wyglądasz super

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 19:56   #1373
karolca
Zakorzenienie

Julliczka, u mnie kilka ostatnich USG także pokrywało się z datą z OM, ale jak widać... nici z porodu żadna data z USG sie nie sprawdziła

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-03-20, 19:58   #1374
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

i jednak TŻ biedny nie ma pomysłu na prezent bo sam nie wie co mi kupić, a ja sama nie wiem co chce jakoś w tym roku nie mam pomysłów może przez tą ciąże sama nie wiem czego chce i da mi pieniążki ale powiedział, że za nie mam kupić coś sobie co mi się podoba, a nie wydać na byle co czy zakupy jakieś i tak myślę aby zamówić coś od tego sprzedającego: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21142233

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-20, 20:07   #1375
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Gratulacje !!!

Claudia zgadzam się, wyglądasz super
Karo ty również świetnie wyglądasz ) Maleństwo będzie miec piękną mamusie

Fabianek
Stary 2012-03-20, 20:44   #1376
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość

Oprócz tego pochwalę - moja Julcia na wczorajszym usg ślicznie się pokazała, a wymiary wykazały, że orientacyjna teraz waga Julii to około 2600 g Termin z usg pokrywa z się z OM - więc jak na razie 21-23 kwiecień nadal jest. Aczkolwiek jeśli będzie już planowane cięcie to tydzień przed na pewno pojawię się na porodówce, o ile mała nie będzie chciała wcześniej przyjść na świat Lekarz ocenił, że wszystko ok, że idealnie rośnie, że śliczna jest i że jej dobrze w moim brzuszku. Uspokoiłam się zdecydowanie, bo już się bałam, że w moim tempie to jej może coś zaszkodzić - stresy, ostatnie dostawy - rozpakowywanie, przenoszenie itp itd. Już miałam schizy, czy nic mi się tam nie odkleja czy coś, bo często brzuszek mi twardnieje i co najgorsze te twardnienia są dość bolesne.. Ale najważniejsze, że z malutką wszystko ok.

Super,ze takie dobre wiesci!

Cytat:
tak tylko, że jak powiedziałam mu co będzie dalej jak skończy się macierzyński to powiedział, że znajde taką prace że jak on będzie w pracy to ja będę z dzieckiem a jak ja będę w pracy to on z dzieckiem
ciężko znaleźć taką prace aby się dostosować jedno do drugiego.
bo na żłobek nie mamy szans choć będziemy próbowali ale na starcie już wiem, że nie ma takiej opcji przez te całe punktacje ;/

Achh nie wiem co z tym wszystkim
Zycie latwe nie jest,ale nie ma rzeczy niemozliwych.Cos na pewno wymyslicie.A po macierzynskim nie mozesz isc na zasilek,zeby miec jakies pieniadze?

Caly czas mysle co z Balbinka,tak dlugo sie nie odzywa.Myslalam,zeby napisac do niej,ale nie chce przeszkadzac.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Chyba przywolalam Balbinke myslami!

Pisze,ze cos sie zaczyna ,ma od dwoch godz skurcze co 7 min,polozna powiedziala,ze do poludnia bedzie miec dziecko przy sobie.
Tampon na wywolanie nic jej nie dal,tylko skakanie na pilce cos ruszylo,na razie nie brala znieczulenia.
Pozdrawia i prosi o kciuki.

Trzymamy!!
Stary 2012-03-20, 20:44   #1377
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Zycie latwe nie jest,ale nie ma rzeczy niemozliwych.Cos na pewno wymyslicie.A po macierzynskim nie mozesz isc na zasilek,zeby miec jakies pieniadze?
No ja wiem, że życie łatwe nie jest.
Na zasiłek nie wiem bo jeszcze się nie dowiadywałam co i jak.
Nie wiem na co mogę liczyć a na co nie - nie znam się na tych wszystkich przepisach itp.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-20, 20:49   #1378
karolca
Zakorzenienie

Po gimnastyce jaką zafundowal mi mąż często stawia mi sę brzuch i zaczęło pobolewac podbrzusze i pachwiny.
MOŻE! MOŻE!!!

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:

Chyba przywolalam Balbinke myslami!

Pisze,ze cos sie zaczyna ,ma od dwoch godz skurcze co 7 min,polozna powiedziala,ze do poludnia bedzie miec dziecko przy sobie.
Tampon na wywolanie nic jej nie dal,tylko skakanie na pilce cos ruszylo,na razie nie brala znieczulenia.
Pozdrawia i prosi o kciuki.

Trzymamy!!
:Kciuki:

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-03-20, 20:50   #1379
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Julliczka, u mnie kilka ostatnich USG także pokrywało się z datą z OM, ale jak widać... nici z porodu żadna data z USG sie nie sprawdziła
Widocznie Ewelince bardzo dobrze jest w mamusim brzuszku

Trzymam kciuki na jutro!!

Balbinka trzymamy kciuki

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-20, 20:54   #1380
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Po gimnastyce jaką zafundowal mi mąż często stawia mi sę brzuch i zaczęło pobolewac podbrzusze i pachwiny.
MOŻE! MOŻE!!!

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

:Kciuki:
jaka to gimnastyka?! ODDAJ TROCHĘ SKuRCZY!

Fabianek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości