Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dekoloryzacja włosów- część II wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-21, 17:48   #3630
fryz5
Zakorzenienie

Dot.: Dekoloryzacja włosów- część II wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Ok, farba nałożona, ładnie mi to ciemnieje na włosach, tylko pytanie teraz co mam zrobić, jak mi wyjdzie ciemny blond z zielonym? Czym to zamaskować/zniwelować? fryz ?

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Wlosy umyte, i co najlepsze, chyba wyszedł mi kolor taki jak chcialam ... Ale nie podobam się w nim sobie ;D I zrozum kobietę ;D
Jak mi wyschną to cyknę wam zdjęcie.

Natomiast mogę coś powiedzieć na temat tej nowej farby Garnier Color Sensation. Otóż ma świetna konsystencję, bardzo lejąca, więc nakłada się równomiernie na włosy jak odżywkę. Pięknie pachnie. Pewnie ma ogrom silikonów w składzie, bo włosy mam gładziutkie, miękkie i lejące, zobaczymy na jak długo. Kolor wyszedł mi o dziwo taki jak na wzorniku na pudełku - w sensie na kurczakowym jasnym blondzie wyszedł mi kurczakowy średni blond.

Na razie jest ok. Nie mogę się przyzwyczaić, ale do średniego brązu tez nie mogłam, więc to pewnie kwestia czasu.

a nakładałaś ja pisałem? tylko na żółto rude wlosy a na koniec na chwile na całe? zamasowac je wodą i potrzymac 5-10min na całych.
jak nie jest równomiernie to za 3 tygodnie zrobisz znów tym samym odcieniem ale juz dłuzej potrzymasz wyżej a na koncach na moment tak czy inaczej czekam na zdjęcia