2012-03-23, 13:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
Napisane przez madzius90
Witam
Ja tak nieśmiało- czy można się przyłączyć?
We wtorek okazało się, że jestem w ciązy, zrobiłam dwa testy wyszły pozytywne. Poszłam do laboratorium na betę na drugi dzień do gina. Wdług wyników bety jestem w 4-5 tygodniu.
Według terminu ostatniej miesiączki- w 6 tygodniu.
Następna wizyta u gina dopiero 11 kwietnia
Termin według @ na 18 listopada 2012 
|
witaj gratulacje )))
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------
Cytat:
Napisane przez Mystiquee
Noo ja mam już dośc tego świrowania... siedze normalnie to boli mnie lewy jajnik, siedze z lewą nogą na prawej, boli prawy  jak chodze, to całe podbrzusze 
Jeszcze dziś ani bety nie zrobiłam, ani mnie na usg nie przyjeli, a do lekarza dopiero ide 5 kwietnia!
Przecież ja sie zamartwie na śmierc
Do tego non stop kłóce sie z tż, całą noc dziś mnie brzuch bolał, jestem zmeczona a pogoda jest tak piekna, że aż mnie wkurza!!  
|
no to bete zrobisz w poniedzialek
tez duzo mysle ale ogolnie czuje sie dobrze, wiec nie doszukuje sie juz tak dziury w calym czekam spokojnie na wizyte.od wczoraj nie czytam juz nic o poronieniach ani zlych rzeczach ktore moga sie stac w ciazy bo stwierdzilam ze na leb dostaje, poza tym pozniej moj zły nastroj i stres preznosza sie na moje relacje z tżem i wogole.i pozniej rycze tylko.
a czemu na usg cie nie przyjeli?nie bylo meijsc?
mnie tez kochana brzuch w nocy bolal, latalam do łazienki po 3ej w nocy spac nie moglam zasnelam ok 6ej, teraz tez mi od rana jeździ po jelitach nie wiadomo co
Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-03-23 o 13:54
|
|
|