|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaka jestem zla wstalam o 5 ddzwonilam sie zarejestrwoac nikt nie odbiera pojechalam i cooo krowy mi mowia dzi sporadnia nie czynna chyba szlak mnie trafiiii
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde u mnie sie czieka na wyniki bety dwa dni robocze
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Może przez to, że nosiłam wczoraj ciężkie siaty ze sklepu?
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
Ja na wizytę jeszcze trochę muszę poczekać. Byłam umówiona na najbliższą środę, ale lekarz wczoraj w szpitalu powiedział, żebym lepiej przerejestrowała się na jeszcze następną, to już na pewno będzie serduszko I tak zrobiłam. Wczoraj pęcherzyk widziałam, więc się trochę uspokoiłam i może wytrzymam jeszcze 1,5 tygodnia ![]() A dzisiaj jedziemy do rodziców. Niby nie jest strasznie daleko, ale trochę się boję. Ale w sumie jakby się zastanowić, to jazda samochodem chyba nie szkodzi jakoś strasznie, prawda? Mąż obiecał, że będzie wolno jechał Gdyby mąż nie miał zjazdu na podyplomówce w naszym rodzinnym mieście, to pewnie byśmy nie jechali. A tutaj sama też niebardzo żebym została - tak bez samochodu, itp. Uspokójcie mnie, bo już sobie wkręcam, że zaszkodzę dziecku :/---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Ja normalnie czekałam jeden dzień. A w szpitalu ok. 40 minut
|
|
|
|
|
#666 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki ! Wpadałam na chwilkę i zabieram sie za pisanie magisterki
![]() Czuje się dzisiaj strasznie, od rana mam nudności i nie mogę na jedzenie patrzec ! Dobrze, że wzięłam dzisiaj wolne.. Spokojnie Kochana Cytat:
![]() Współczuje tylu stresów i trafienia na takiego lekarza ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja staram się teraz nic nie nosic.. Musimy teraz bardzo na siebie uważac
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||||
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny udalo sie jade na 15:20 ublaga;am babe zeby mnie wcisnela trpche nasciemnialam ale jade prywatnie juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
uspokajam Cię Pomogło ? ? ? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
|
#669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trochę pomogło, dzięki Mój TŻ chyba powoli ma mnie dość |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
DeKajka mowisz nie dzwigac u nas to odpada od 7 do 18 jestemy same tz jedynie w niedz ma wolne wiec moje 13 kg szczescia wymaga noszenia niestety, noooo zakupow jako tako nie nosimy bo jezdza w wozku
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
happy_eve ja tez jutro jade autem daleko bo w kujawsko pomorskie..ale nie mysle ze to jakos mogloby zaszkodzic..wogole o tym nie pomyslalam prawde mowiac
))mnie od nocy meczy brzuch, w nocy tradycyjnie nie moglam spac, jezdzi mi cos po jelitach, mam biegunke a nic takiego nie zjadlam, wmusilam w siebie teraz banana, zrobilam zielona herbate moze mi przejdzie ogolnie neidobrze mi jakos ja neistety z racji tego ze moj tz wyjezdza czesto w delegacje to jestem zmuszona cos tam czasem dzwigac..ale ide sobie powolutku, robie co chwile przystanki i jest ok ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- super!!!!! |
|
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi głównie chodzi o plamienie - nie chcę, żeby się nasiliło czy coś. A drogi w Polsce, wiadomo, dziura na dziurze :/ I najbardziej tego wytrzęsienia się boję właśnie. Ale mąż przestraszony, to będzie powoli jechał.
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno mąz bedzie wolno jechacno fakt te nasze drogi to porazka |
|
|
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
happy_eve nie martw sie na pewno spokojnie objedziesz bedziemy trzymac ja cala poprzednia ciaze caly czas jezdzilam sama nawet dzien przed poroddem
|
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- hehehhehe ja mojego michala to tydzien temu juz wyzywalam oczywiscie ja od razu w ryk bo ostatnio ciagle rycze , mial dosc po godzinie jazdy, bo ciagle bylo zwolnij zwolnij |
|
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, nie mam akurat czasu na odpisywanie każdej z Was (nadrobię później). Chcę tylko pogratulować DeKajce!!!!!
Znam to uczucie. Wczoraj po USG cieszyłam się podobnie jak Ty! ![]() A wieczorem, jak nie mogłam zasnąć głaskałam się po brzuszku i rozmawiałam z maluszkiem Mystiquee - ja też miałam epizod z wmawianiem sobie ciąży pozamacicznej. Raz przeczytałam, że wtedy bola pachwiny i jedna strona brzucha. I od razu zaczął mnie boleć lewy jajnik... i tylko lewy! No to ja - panika. Na innej stronie przeczytałam, że wtedy boli całe podbrzusze i są to skurcze jak na okres... i co? Od razu dostałam skurczy. Tak więc wydaje mi się, że nie ma nic gorszego niż naczytać się bzdur w necie, a potem same sobie wmawiamy te objawy. ![]() Będzie dobrze!!!!!
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu spać nie mogłam, kilka razy budziłam się w nocy. Wieczorem sprzeczaliśmy się z mężem i się poryczałam, nie mógł mnie potem uspokoić. Aż wczoraj pytał czy cała ciąża będzie "tak uroczo" przebiegała. Zadzwoniłam dziś do mamy, żeby jej powiedzieć, niby się ucieszyła, ale stwierdziła, że dopóki nie będzie potwierdzenia przez lekarza to jeszcze nie będzie się tak nastawiać i nie będzie nic mówić tacie.. Po południu mamy powiedzieć teściom, coś mi się wydaje, że oni bardziej się ucieszą.
|
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się żegnam powoli. Za jakąś godzinkę mąż przyjdzie z pracy i jedziemy. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok i żebym nie zwyzywała męża w czasie drogi
Odezwę się może wieczorem od rodziców. Albo jutro |
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stwierdzili ze no coz moja sprawaza to mysle ze tesciowie oszaleja z radosci
|
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mama pewnie jest w szoku.. wiadomo, że one zawsze będą uwarzac nas za male dziewczynki i musi to do nich dojśc, że teraz to my będziemy mamami Cytat:
![]() ......................... ................... Właśnie zrobiłam sobie przerwę od pisania i zajadam ryż z jogurtem naturalnym i z cynamonem.. jedyne co w miarę mogę jeśc.. Czuje sie taka osłabiona..Mój mężulek dzisiaj przywiezie mi świeżą rybkę z nad morza, bo akurat ma zlecenie blisko przystani Mniam mniam..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))))zazdroszczemoj tz wlasnie wrocil wiec jestem cala megaszcesliwa, jescze dzis nie ryczalam dzisiaj pracuje w domku, ale jak mozna sie domyslac odkąd wrocil to nie praca mi w głowie chyba sobie zgrzeje parowke, mam ochote , chcoiaz przed chwila zjadlam caly serek twarogowy z cebula..jem jak slon..moze wreszcie utyje bo normalnie to ja waze 47 kg przy 170 zawsze chcailam przytyc ale nie moglam teraz moze sie uda ))))))
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
czarnamadonna1982 ja to bym sobie porozmawiala z twoja mama
![]() |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
oni juz maja wiesz wnuczke, moze tez przez to inaczej patrza, zw alszcza ze moja siostrzenica z nimi mieszka, wlasciwie moja mama ja wychowuje bo siostra studiuje dziennnie i pracuje i nie wiem a ja jednak trposzke dalej od nich i nie sa jakos związani.
ale zrobilo mi sie cholernie przykro, na szczescie tż mnie pocieszyl ze jego rodzice oszaleja z radosci bo wnukow jeszcze nie maja, michal jest pierworodny a jak rok temu kupili psa to oszaleli na jego punkcie i naprawde traktuja go jak dzidziusia![]() gorzez psem bo pewnie zazdrosny bedzie jak juz male sie urodzi )
|
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Mysti stawiam Cię do pionu!noooo wariatko!
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja tak nieśmiało- czy można się przyłączyć? We wtorek okazało się, że jestem w ciązy, zrobiłam dwa testy wyszły pozytywne. Poszłam do laboratorium na betę na drugi dzień do gina. Wdług wyników bety jestem w 4-5 tygodniu. Według terminu ostatniej miesiączki- w 6 tygodniu. Następna wizyta u gina dopiero 11 kwietnia ![]() Termin według @ na 18 listopada 2012
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chodze, to całe podbrzusze ![]() Jeszcze dziś ani bety nie zrobiłam, ani mnie na usg nie przyjeli, a do lekarza dopiero ide 5 kwietnia! Przecież ja sie zamartwie na śmierc Do tego non stop kłóce sie z tż, całą noc dziś mnie brzuch bolał, jestem zmeczona a pogoda jest tak piekna, że aż mnie wkurza!! |
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)))---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
no to bete zrobisz w poniedzialektez duzo mysle ale ogolnie czuje sie dobrze, wiec nie doszukuje sie juz tak dziury w calym czekam spokojnie na wizyte.od wczoraj nie czytam juz nic o poronieniach ani zlych rzeczach ktore moga sie stac w ciazy bo stwierdzilam ze na leb dostaje, poza tym pozniej moj zły nastroj i stres preznosza sie na moje relacje z tżem i wogole.i pozniej rycze tylko. a czemu na usg cie nie przyjeli?nie bylo meijsc? mnie tez kochana brzuch w nocy bolal, latalam do łazienki po 3ej w nocy spac nie moglam zasnelam ok 6ej, teraz tez mi od rana jeździ po jelitach nie wiadomo co Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-23 o 13:54 |
||
|
|
|
#690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to to jesteśmy nowe we dwie ja zrobiłam test w tym tygodniu- 2 kreski, jedna bladziutka. Dziś pojechałam na betę, wyniki o 15 i już się nie mogę doczekać To absolutnie nieplanowana ciąża, jednak mam męża i mamy gdzie sami mieszkać więc jesteśmy w dosyć dobrej sytuacji. Na początku to było megazaskoczenie, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać do tej myśli. Nikomu na razie nie mówimy. Lekarza mam na środę. Ostatni okres miałam 16 lutego więc to prawdopodobnie 5-6 tydzień. Na razie nie postrzegam tego czegoś jako różowego bobaska, jestem daleka od gadania do brzucha mój stan kojarzy mi się na razie z obcym, który we mnie ewoluuje, ale na wszystko przyjdzie czas i pora Jesli chodzi o objawy to całkiem nieźle to znoszę póki co, rano mnie trochę mdli i po 17 chce mi się bardzo spać. Poza tym czuje się jak dawniej. A i zapomniałam- nie mam chcicy na moją ukochaną jeszcze niedawno czekoladę! Co ciekawe zanim zrobiłam test już 2 tyg przerzuciłam się na warzywa i zdrowe jedzenie, tak jakbym już wiedziała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

) No i w sumie podobnie mi wychodzi z @ ..

Powiedział, że na tym etapie powinno być coś widać. Zrobili mi betę i musieliśmy czekać 40 min na wyniki. Najdłuższe 40 min w życiu :/