Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-23, 19:00   #4735
Rosalyn
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Ech... Dla mnie Charlize w ogóle nie ma dystansu do siebie, niestety. W dodatku mam nieodparte wrażenie, że ta dziewczyna ma ogromną potrzebę chwalenia się swoim bajkowym życiem. No skoro musi, to cóż... Na co dzień unikam jej bloga i im podobnych, bo nie widzę tam zupełnie nic dla siebie, ale skoro już, ktoś go tu wspomniał, musiałam obczaić o co chodzi.
Jakie bajkowe życie? jakie chwalenie się?
Doprawdy nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu. Dziewczyna robi to co lubi , w dodatku jak rozumiem zarabia na tym. I co w tym złego?
Dla mnie pisanie komentarzy, że ma puchlinę głodową to totalny brak wyczucia, kultury, smaku, w ogóle czegokolwiek. Jak Wam się nie podoba to po co tam wchodzicie? W dodatku zadajecie sobie trud by komentować? Żeby jechać po niej? Żenada totalna.

Cała ta sytuacja pokazuje tylko ile jest prawdy w pewnej anegdotce:
W innym kraju (Niemcy dajmy na to) jak jedna osoba odniesie sukces to wszyscy dookoła zrobią wiele by odnieść sukces również. A w Polsce jak ktoś odniesie sukces to wszyscy dookoła zrobią wszystko by go zgnoić.

I tak właśnie dzieje się obecnie z Charlize. Zgadzam się, że niepotrzebnie zadaje sobie trud by udowadniać komukolwiek jak jest naprwdę, brak jej dystansu, ale to być może przyjdzie z czasem.

Natomiast autorka komentarza teraz udowadnia jak mało lub wcale ją to obchodzi. Skoro tak to po co komentuje i stawia diagnozy przez internet?

Rozpisałam się niepotrzebnie, ale pooglądajcie sobie tego bloga i komentarze pod postami i uczcie się:
http://cupcakesandcashmere.com/
Też niby bajkowe życie, a czy ktoś jej to zarzuca?

Dodam tylko, że nie jestem żadną fanką Charlize, na jej blogu byłam dziś pierwszy raz od pół roku, ale ten jad tak mną ruszył, że musiałam to napisać.

Edytowane przez Rosalyn
Czas edycji: 2012-03-23 o 19:03
Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora