![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
mi też się nie podoba
![]() ![]() Ale ja to w ogóle nie znoszę stóp... lato jest dla mnie straszną porą roku, bo wszędzie widać stopy: w sandałkach, klapkach, japonkach... bleeee Mój luby śmieje się, że mam futizm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" ![]() Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-03-23 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Co nie poszalejesz? Wskakuj w mini i jazda
![]() ![]() tenebra, mnie stopy też obrzydzają.. A jak kiedyś siostra spała ze mną bo pełno znajomych w domu było i trzeba było ich ulokować i jak dotknęła mnie niechcący stopą to myślałam że umrę ![]() Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2012-03-23 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też nienawidzę stóp, ale moje własne mi nie przeszkadzają, od kiedy mam tatuaż nawet całkiem je lubię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
charlize wrzuciła na fb zdjęcie swojego dzisiejszego obiadu z dedykacją dla dziewczyny, która napisała, że na tym zdjęciu w sukience nie wygląda jakby była w ciąży, a raczej miała puchlinę głodową
![]()
#4716 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że są to typowo wieczorowe suknie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2012-03-23 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Jakie te komentarze na fb są fatalne... kółko wznajemnej adoracji się zrobiło, a dziewczyna nie potrafi przyjąć krytyki, bo wszystkie krytyczne komentarze uznaje za ":bzdury" Albo woda sodowa jej uderzyła do głowy i jest tak zapatrzona w siebie, że nie przyjmuje do wiadomości, że mogła coś zrobić źle/nie tak/niezgodnie z przyjętymi zasadami w społeczeństwie, albo to jest jej mechanizm obronny... Tak czy siak, kiepsko i powinna nad sobą popracować
![]()
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Najbardziej mnie przeraża to, że ona studiuje psychologię...
Żeby nie było offtopu: rozwalają mnie lity i kopytka. Może już o tym pisałam, ale jeszcze nie widziałam nikogo, komu by te buty pasowały. I tak samo rozwala mnie ZARA - w czasie przecen weszłam tam na chwilę, większość ciuchów wygląda na zwykłe szmaty... O wiele lepsze ciuchy znajduję w sh za grosze ![]() Edytowane przez reverse Czas edycji: 2012-03-23 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nic innego jak wpieprzanie sie z brudnymi buciorami w czyjes życie, wywalanie swoich zali i kompleksów w internecie - Polacy to wręcz uwielbiają, tak pod osłoną anonimowości najlepiej ![]() A jak autorka nie przyklaśnie - tak mam krzywe zęby, wystajacy brzuch i krzywe nogi - to pojawia sie kolejna fala - autorka nie potrafi przyjąć ich do wiadomości ![]() W komentarzach pojawia się ułomna próba wyidealizowania kogoś, tylko dlatego, ze śmiał założyć blog w interecie - nie moze miec krzywych zębów, bron boże krzywych nóg, być zbyt chuda, ale gruba tez nie, wystający brzuch? - katastrofa, nie nosić wulgarnej kiecki kończącej sie zaraz za tyłkiem, nie moze być zbyt czarno, ale tez nie kolorowo, no i ciasteczko na koniec: oryginalna torebka, tez lepiej by bylo bez niej, no i na pewno to podróbką ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie ma zgody na przetwarzanie moich danych osobowych, a jako, że nie jest osobą prywatną na tej stronie, tylko właśnie "stroną", to taką zgodę mieć musi. Dlatego we wszelkich aplikacjach itd. trzeba zaakceptować regulaminy, w których są takie zapisy, że "wyrażam zgodę na przetwarzanie" bla bla... "Strona" na facebooku nie może sama z siebie upubliczniać danych użytkowników, dlatego część stron (np. Empik) nawet jak robi szybkie konkursy bez regulaminu, to wysyła informacje mailem, a nie podaje do ogólnej wiadomości "Wygrała Zenia Kowalska". Wszyscy powinni tak robić ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-03-23 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż przykro czytać takie rzeczy. To jest żenujące po prostu. W życiu nie uwierzę, że ludzie, którzy tak jadą po wyglądzie innych, nie mają problemów z poczuciem własnej wartości. ![]()
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
krytyka krytyką, natomiast sposób jest wyrażania sięga bruku, popracujcie nad swoją komunikacją
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a już na pewno rozbawił mnie jej komentarz, że ma mnóstwo dystansu do siebie. jak ma dystans to po co się tłumaczy z wszystkiego, wrzucając fotki gyrosa z ziemniaczkami? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Komentarz jest dokładnie tak samo krytyczny, jak "to nie wygląda jak trądzik młodzieńczy ani nawet jak trądzik różowaty, to wygląda jak opryszczka". Fakt jest niezaprzeczalny ogólnie łatwy do stwierdzenia. Trochę tak, jakbym w morzu komentarzy typu "wyglądasz jakby Cię na beczce prostowali" i "dajcie jej spokój, Kate Moss też ma krzywe nogi" napisała "to wygląda jak szpotawe kolana". Nie intryguje mnie fakt, czy panna ta ma puchlinę głodową, czy obżarła się jak Smok Wawelski, napisałam co widzę na zdjęciu. Natomiast jej reakcja wywołała we mnie sporą wesołość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
Ech... Dla mnie Charlize w ogóle nie ma dystansu do siebie, niestety.
![]() ![]()
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Zgadzam się w całej rozciągłości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doprawdy nie rozumiem skąd w ludziach tyle jadu. Dziewczyna robi to co lubi , w dodatku jak rozumiem zarabia na tym. I co w tym złego? Dla mnie pisanie komentarzy, że ma puchlinę głodową to totalny brak wyczucia, kultury, smaku, w ogóle czegokolwiek. Jak Wam się nie podoba to po co tam wchodzicie? W dodatku zadajecie sobie trud by komentować? Żeby jechać po niej? Żenada totalna. Cała ta sytuacja pokazuje tylko ile jest prawdy w pewnej anegdotce: W innym kraju (Niemcy dajmy na to) jak jedna osoba odniesie sukces to wszyscy dookoła zrobią wiele by odnieść sukces również. A w Polsce jak ktoś odniesie sukces to wszyscy dookoła zrobią wszystko by go zgnoić. I tak właśnie dzieje się obecnie z Charlize. Zgadzam się, że niepotrzebnie zadaje sobie trud by udowadniać komukolwiek jak jest naprwdę, brak jej dystansu, ale to być może przyjdzie z czasem. Natomiast autorka komentarza teraz udowadnia jak mało lub wcale ją to obchodzi. Skoro tak to po co komentuje i stawia diagnozy przez internet? Rozpisałam się niepotrzebnie, ale pooglądajcie sobie tego bloga i komentarze pod postami i uczcie się: http://cupcakesandcashmere.com/ Też niby bajkowe życie, a czy ktoś jej to zarzuca? Dodam tylko, że nie jestem żadną fanką Charlize, na jej blogu byłam dziś pierwszy raz od pół roku, ale ten jad tak mną ruszył, że musiałam to napisać. Edytowane przez Rosalyn Czas edycji: 2012-03-23 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Czy on ma na sobie spodnie z h&m?? Myslałam, że są tylko dla kobiet...
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Kocham te teksty
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-03-23 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli to jest do mnie to nie napisałam, że jesteśmy "zazdrosnymi wieśniakami", bardziej chodzi mi i to, że jak masz kogoś obrażać to już lepiej nic nie mów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.