-jeśli jesteś czymś zainteresowana to proszę
skopiuj opis zamiast wstawiać link, szkoda mi czasu na klikanie

-zastrzegam sobie prawo do negocjacji jednej rzeczy z wieloma osobami, by wymiana była jak najbardziej korzystna
-ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie 
-nawet jeśli nic nie znalazłaś-napisz o tym
-Ty nie ignorujesz mnie-ja nie ignoruję Ciebie
-nie znoszę chamstwa i wrednych odzywek
-nie cierpię, gdy ktoś wykazuje chęć wymiany, a później milczy!
-jeśli długo się nie odzywam, śmiało się upomnij, mogłam przeoczyć!
-nie robię zdjęć na sobie, bo większość z tych rzeczy wymieniam dlatego, że są na mnie za duże lub za małe
-wysyłam w kopertach bąbelkowych, delikatne rzeczy dodatkowo zabezpieczam i tego samego wymagam od Ciebie!
-preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym
-będę starała się nadawać przesyłki następnego dnia roboczego, ale nie zawsze mogę pójść na pocztę, więc daję sobie czas na wysyłkę 7 dni, chyba, że dogadamy się inaczej
-pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek
-nie wysyłam za granicę
-po zakończonej transakcji wystawiamy sobie przekupki
Oto, co mam na wymianę:
Biustonosz H&M 70B push up- stan bardzo dobry, brakuje kokardki między miseczkami, posiada wyjmowane wkładki.
Biustonosz Pour Moi? 30/65D strapless- mam z wymianki; nowy, z metką, ma malutka wadę-info dla zainteresowanych.
Spódnica ołówkowa rozm. S-mam z wymiany, na mnie za ciasna, wg poprzedniej posiadaczki nieużywana i tak też wygląda
Bluzka-koszula Orsay rozm.S-stan BDB
Sweter w paski Clockhouse rozm.L-stan BDB, może być jako oversize
Tunika rozm.S-stan idealny, założona kilka razy
Sweterek Orsay rozm. XS-stan bdb, przepraszam, że taki wygnieciony, leżał na dnie szafy i nie miałam czasu wyprasować
Top Fishbone rozm. XS- troszkę dłuższy, stan idealny, założony maksymalnie 3 razy, ozdobiony przeźroczystymi i czarnymi dżetami, plamy to wina aparatu, jest w kolorze intensywnej czerni