Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-28, 08:29   #2714
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciukasy były bardzo pomocne =* jestem przeszczesliwa !! Taki mój mały skarb.. Jak tylko dojde do siebie to wszystko opisze co i jak =* narazie odpoczywam bo strasznie boli rana po cięciu.. Po tym jak znieczulenie przestało działac chociaż ogólnie nie jest źle. Buziaki odezwę się później
Odpoczywaj teraz i jak będziesz w stanie to opisz wszystko

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Claudia jeszcze napisała:

"Dziękuję za wszystkie kciuki ! któraś z Was pisała wczoraj na wątku że dzisiaj wam napisze że urodziłam i tak się stało =D "

ja dzisiaj całą noc prawie czułam bóle jak na @ - masakra

kończę się szykować, budzę TŻta i jedziemy do lekarza, a potem na zakupy
za wizytę

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Jejku, kochana , WIELKIE GRATULACJE

Chcialam tylko spojrzec czy cos nowego sie wydarzylo no i dobrze zrobilam

Monika krk - trzymam kciuki!

Tikki, mowilam Ci ze juz blisko
Oby to juz bylo teraz

Karolca, wyobrazam sobie tylko co musialas czuc zeby Ewelinke zostawic, mam nadzieje ze wszystko bedzie po obserwacji dobrze!

Uciekam szykowac sie na wizyte!
za wizytę

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Cały czas boli mnie jak na @

A jak wstaje z krzesła, stołka - to czuję takie a'la pieczenie w pochwie dziwne to dla mnie nie wiem co mi jest...

zmykam zaraz do lekarza a na śniadanie dziś jem drożdżówke
też tak mam od wczoraj ;/ chociaż bardziej ból w podbrzuszu co jakiś czas, te pieczenie w pochwie zdarza się ale rzadko. Czuję jeszcze czasem jakby Mały mi tam na dole majstrował :/

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
ja ledwo z moimi pachwinami wytrzymuję(najgorzej w nocy) wczoraj to cała (!) mnie pobolewała i mam wrażenie odrętwienia warg tak jakby nie wiem jak to opisac do tego zauważyłam że bolą mnie sutki
wczoraj jak byłam mame odwiedzic w szpitalu to jak tylko weszłam do szpitala to każdy mi mówił na które piętro mam isc a ja na to ze nie jeszcze nie ja tylko w odwiedziny

dzisiaj mamy 3 rocznice ślubu i o 18:30 mecz górnik zabrze- lech poznań
Gratulacje z okazji 3 rocznicy
A jak mama się czuje?