|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Karolca oby wszystko z mala bylo dobrze
![]() dalam mlodemu kropelki przed karmieniem na nie tolerancje laktozy i polozylam go drugi raz na brzuchu, spi jak susel tylko boje sie bo na noc tak zostawic a boje sie ze na boku lub na plecach bedzie krzyk znow :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Karolca to miałaś niezłą akcję, dobrze,że to tylko przejedzenie
![]() Ja miałam chyba to samo z Niną, była przejedzona i też płakała, Kaję pilnuję i jedyny płacz jaki slyszymy to po wyjęciu z wanienki i jak Jej cyca zabieram ,żeby Ją odbić ...Nina była żarłoczkiem i ja wtedy Jej dawałam cyca do woli, smoczka nie dawałam chyba do 3 miesiąca i to był widocznie błąd , człowiek się całe życie uczy i głupi umiera ![]() Aguśka Kaja wtedy jak szarpała smoka to nie płakała, ale tak się prężyła i widać było,ze coś Ją męczy,że zagryza smok z bólu i po chwili spokój, nie zawsze pierdzioszki słychać, ale moim zdaniem to bączek wtedy szedł i już było ok ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Moja też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i muszę powiedzieć, że mąż się stara pomagać jak może i jak potrafi. Chwalę go za pomoc, bo to naprawdę ważne. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() I jak byłam na oddziale dziś (patologia noworodka i wczesniaka) to widziałam jakie nieszczęścia spadają na takie maluszki i cieszę się, że z naszą tylko taki "problem".
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||||||
Raczkowanie
|
czop mnie zmobilizował, wyprasowałam ostatnie ciuszki, dopakowuje swoją torbę i pakuję córcię
![]() trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! uciekam spać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
z ilością pokarmu to ja się nie znam, kiedyś słyszałam o piwie karmi, ale to chyba plotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tymi nieszczęściami maluszków jest jak piszesz, czasem nawet człowiek nie myśli ile ma szczęścia ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no moja w sumie tez, ale nozki to miala chudziutkie jak patyczki... zreszta to byla moja pierwsza mysl jak ja zobaczylam: "rety, jakie ona ma chude nozki" ![]() Jednak Sandra przy tej samej dlugosci miala 500 g wiecej, takze byla okraglejsza i dalo sie widziec roznice ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tż to się należy lanie, jak tak może mówić, że traci na paliwo. ![]() Karolca szkoda, że Malutka się tak męczyła, ale dobrze, że wiadomo w czym problem i żeby się już to nie powtórzyło ![]() idę się położyć, dobranoc ![]() ![]() no i żeby jakiś poród się rozkręcił... ![]() p.s. Zapomniałam napisać, Balbinka fajnie się czytało Twój opis porodu ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2012-03-27 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby jednak u Moniki był to zwiastun rychłego porodu, a w dodatku lekkiego ![]() Dobranoc Paniom i miłych nocek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
SMS od 19claudia91 o 21:57 - wcześniej nie miałam jak Wam napisać:
"Wracam do kliniki z połowy drogi chwycił mnie nie miłosierny ból że wytrzymać nie mogę ! 3majcie kciuki dziewczyny" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
desia, Jolkaa i Konia kciuki za jutrzejsze wizyty.
Karolca kciuki za Ewelinke, tak jak piszesz dobrze ze to tylko przejedzenie. Balbinka musze przyznac ze momentami sie smialam czytajac relacje z Twojego porodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
nie nadrobie Was chyba teraz bo zmykam się kąpać, a potem już pewnie dostępu do kompa nie będzie bo TŻ wrócił z pracy i nie wypada tak siedzieć
![]() ![]() karolca waga zmieniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |||||
Gang Iren
|
Cytat:
Generalnie to spioszki,pajace to jest bielizna,wiec jak nazwa wskazuje ubranie niewyjsciowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja karmilam poza domem cyckiem,ale staralam sie malo miec takich sytuacji,wychodzic po nakarmieniu i zdazac na nastepne,ale mloda ladnie na dworze spala.I moje dziecko bylo niebutelkowe,nie uzywala tak jak i smoczka nigdy.Nie chciala. ![]() Tyle godz musialas czekac i przezycia takie mialas,a piszesz o tym tak lekko.Podziwiam! Cytat:
Trzymaj sie! Cytat:
![]()
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Gosia, jak miałam ją wczoraj zostawić, to płakałam jak głupia, aż mąż pytał co mi jest :/ Jemu też było przykro, widziałam to... Wiem, że jest pod dobrą opieką... ale nie widzę jej i w ogóle dziwnie tak.
#2688 |
Zakorzenienie
|
TŻ ogląda film więc troszkę poczytam Was
nie mogę wytrzymać czuję dziwne pieczenie ale nie takie jak przy infekcji i nie cały czas ![]() ![]() w dodatku zgaga mnie męczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
Leże i czekam na cc.. =p mam kroplówkę podłączoną :p dostałam nascititrici osłonowo na żołądek.. Dziwna nazwa :p kij wie co to jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za kciuki
![]() dzięki za kciuki. dziękuję za kciuki ![]() mnie z rana jeszcze czeka golenie ![]() tak się paskudnie czuje nie wiem co mi jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Rozeznanie
|
Co za noc... Nawet na chwilę oka nie mogę zmrużyć, bo mała drze się niemiłosiernie i już nie wiem co jej jest... Teraz na chwilę się uspokoiła ale pewnie za 5 min z powrotem będzie dawała koncert
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
obudzil mnie bol brzucha. Nie liczylam w jakiej czestotliwosci byly skurcze bo nie mialam w poblizu tel. ani zegarka. A bolalo tak, ze wolalam sie nie ruszac. W koncu ucichlo i dzidzia zaczela szalec.
Chyba zaczelam czuc ta cala pelnosc w pochwie. 8 dni do konca...mam nadzieje ze tyle czekac nie bede ![]() ide dalej spac poki nie boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
Pisze z koma. Nie spie od 4, najpierw mialam skurcze z bolem na @ co 15, 10 minut, teraz czesciej ale niektore slabsze... Krzyzowych boli brak.
#2695 |
Zakorzenienie
|
SMS od 19claudia91
" O godzinie 1:20 na świat przyszedł nasz królewicz Fabianek, waga 3.900kg wyszedł przez cc, piękny płacz był. TŻ cholernie dumny. Ja się aż popłakałam. 56cm 10pkt. Wszystko mnie boli ale myślałam że będzie gorzej. Jest piękny po przyjeździe do domu dodam zdjęcia. " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Dziś zaczynam 38tydzień już ![]() Tak jak Wam wczoraj pisałam o tych bólach, tak w nocy przeszło, ale teraz znów boli mnie podbrzusze ![]() W ogóle pierwszy raz od dłuższego czasu jak TŻ pojechał do pracy nie umiałam zasnąć już. Wstałam o 5.20 na siku i potem męczyłam się aby zasnąć. Oskar zaczął w brzuszku szaleć i się strasznie wypinał. Więc o 6.40 postanowiłam że wstaję bo bez sensu takie męczenie się. Dziś na obiad mam spagetti - NARESZCIE ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
![]() GRATULACJE kochana - doczekałaś się ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Claudia, tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki. Ale fajnie. Ogromnie Wam gratuluję!!!!!
![]() ![]() ![]()
#2699 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie kciukasy były bardzo pomocne =* jestem przeszczesliwa !! Taki mój mały skarb.. Jak tylko dojde do siebie to wszystko opisze co i jak =* narazie odpoczywam bo strasznie boli rana po cięciu.. Po tym jak znieczulenie przestało działac chociaż ogólnie nie jest źle. Buziaki odezwę się później
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Claudia jeszcze napisała:
"Dziękuję za wszystkie kciuki ! ![]() ja dzisiaj całą noc prawie czułam bóle jak na @ - masakra kończę się szykować, budzę TŻta i jedziemy do lekarza, a potem na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.