2012-03-29, 10:05
|
|
Branzoletka
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Hej Japa mi się nie zamyka od ziewania choć pije kawę Pogoda zachęca do zakopania się pod kołderkę z lapkiem i dobrym kakaem.
ooolllccciiiaaa
Współczuje stresu i przytulam Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i napewno wszystko będzie dobrze, bo dziecko krzywdy se nie dało zrobić-co potrzebowało wzięło od ciebie- teraz trzeba ciebie podreperować 
Cytat:
Napisane przez 201704110948
Treść usunięta
|
ad1. Małe rządzi już w brzuchu 
ad. 2 Biedni ci nasi tż-i którzy patrzą na nas teraz jak na ufo i pewnie boją się najbardziej tego, ze nam już tak zostanie 
Cytat:
Napisane przez prince_polo
poeksperymenruje dzis 
|
Zdaj relację czy i co pomogło Ja nie miałam zaparć i nie mam w ciąży ale kto wie i praktyczna wiedza może się przydać
Cytat:
Napisane przez chmielinka
Witam z rana herbatką
dzisiaj zaczynamy 20tc  z tej okazji stawiam soczek 
|

Cytat:
Napisane przez chmielinka
i ja też wiosennie zmieniłam sobie avatar... a co! 
|
A ładny 
Cytat:
Napisane przez Linka25
Po pierwsze kto na kogo naskakuje 
Po drugie jakoś nie czuję zebyś była autorytetem w tej dziedzinie. Ja też nie jestem, ale ja nie piszę że hipotezy naukowe są absurdalne.
|
DZIEWCZYNY NIE KŁÓCIĆ SIĘ PROSZĘ! Podnosicie sobie tylko ciśnienie niepotrzebnie i denerwujecie dzidzie 
Cytat:
Napisane przez muminek82
|
Fajne się wydają, ja już bym sobie kupiła, bo generalnie wole pidżamki ale teraz trzeba wietrzyć pisię dla zdrowia więc koszulka zdrowsza 
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN
Gratulacje
Juz od X dni staramy sie obejrzec film wieczorem i ja ciagle usypiam na poczatku/w polowie. TZ mnie budzi, szykuje lozko i kladzie mnie spac 
|
Jak słodko 
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN
O, mialam wlasnie identyczne koszule w 1 ciazy. Sprzedaja u nas na bazarze, cena podobna.
|
Oo i jak nie rozciągnęły się po pierwszym praniu? Wyglądały jakoś?
Dobra, to zbieram się za coś jeszcze nie wiem za co ale trza tyłek ruszyć
|
|
|