|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Jakie slodkie dziecko:
http://kwejk.pl/obrazek/1050996/wyje*ane.html
|
#722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() za mną znowu w połowie przespana noc... już mam tego dość, chcę być zdrowa! Wczoraj się poryczałam jak głupia z bezsilności, wszystko mnie bolało (głowa, plecy, nawet żebra Zaraz mnie czeka jeszcze wyjście z psem na chwilę i do sklepu, a tak mi się nie chce... brzydko na dworze i wieje a ja się jeszcze za dobrze nie czujęi do tego mi dzisiaj napisali sms-a z przychodni, że w sobotę jednak wizyta u mojego gina będzie niemożliwa, bo będzie jeszcze na urlopie, no kur.. jak umawiałam wizytę, to on już był na tym urlopie, to co oni tam nie wiedzieli, kiedy wraca już drugi raz mi wizytę przekładają ![]() Cytat:
Mi gin sam zlecił badanie na TSHCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też muszę sobie jakieś koszule ciążowe jeszcze dokupić
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po porodzie tez je daja, kiedy tak mocno krwawisz, zebys nie ubrudzila wlasnej. No i po CC. Okropne, naprawde ![]() Teraz wszystko zrobie bardziej po swojemu...
|
|
#724 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z przezroczystej fliseliny, to ubiera na gołe ciało i na to szlafrok. Tak idzie na blok...dzięki dziękuję dzięki ![]() dziękuję Cytat:
nie martw się trzymam kciuki za jutrzejsze badanie
|
||
|
|
|
#725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też mam kilka pidżam z matalana i są super wygodne Cytat:
wczoraj tez przymierzałam większość rzeczy, które miałam na wiosne i tylko już kilka pasuje...przeważnie guziki w biuście sie same rozpinają
|
||
|
|
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Wanillka do porodu najlepiej jakaś stara koszula
ja sobie chyba kupię jakąkolwiek w lumpku, rozpinaną na całej długości, żeby mi mieli jak dziecko na brzuchu położyć
|
#728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę zjeść jakąś kanapke i poprasować muszę do póżniej laseczki |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że znowu produkcja pełną parą..
![]() Mam dzisiaj wizytę.. trochę się jej boję.. moja mała od soboty mało się rusza a ten poj..bany doktorek pewnie znów mi nic nie powie |
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Próbowałam Was wczoraj nadrobić, ale nie dałam rady ![]() Byłam strasznie zmęczona po całym dniu. Ok 22 wzięłam lapka do łóżka i pomyślałam, że może w końcu trochę "powizażuję" ale niestety usnęłam Mąż obudził mnie tylko na umycie ząbków, a w międzyczasie pościelił mi wyrko i poszłam dalej spać ![]() Gratuluję wszystkim synków i córeczek , no i kolejnych tygodni ![]() Co prawda dziś nie poniedziałek, ale że ja nie wstawiałam jeszcze swojego brzuchola to pomyślałam, że może dziś... bo w końcu znalazłam ładowarkę do baterii z aparatu Szczerze mówiąc, to wydawał mi się większy a na zdj to jakoś tak mikro wygląda
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj to nie wiedzialam
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nowa zagwozdka
|
|
|
|
#735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() klaski :---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- a mówiono mi, że jak się zadomowię i będę udzielać to tam trafię
|
|
#736 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki dziewczyny chyba też tak zrobię, tzn poszukam w lumpku jakiejś dużej rozpinanej koszuli, i tak mi będzie wszystko jedno co mam na sobie, byleby tylko nie nagoCytat:
brzuszek - maluszek, który to tydzień?Cytat:
mi się podoba |
|||
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane i miłe mamusie
Ja dziś bardziej optymistycznie, choć pogoda za oknem do bani Wczoraj wieczorkiem złapałam lekkiego doła, że nie udało się dziewuszki ale od dziś mam nowy zapał "do Pracy" ![]() Stwierdziłam, że 31 lat (32 lata za 11 dni ) to jeszcze młodziutki wiek i za jakiś czas spróbuję jeszcze raz Przez ten czas bedę gromadziła materiały badawczeWczoraj moja teściowa mnie brzydko mówiąc wku................ przepraszam za wyrażenie Stwierdziała, że co sobie zasiałam to mam, co za babsko no i że w moim przypadku najlepiej by było podwiązać sobie jajniki, bo ja rodzę samych chłopców i juz wystarczy A wogóle w takim wieku już nie powinno się rodzić dzieci i teraz to był dla mnie ostatni dzwonek - no co za babsztyl![]() A ja na przekór za jakiś czas spróbuję i mam ją głęboko w d................. ponowniew przepraszam za wyrażenie ![]() Do Malwinki - kochana napisałaś, że Agatka została poczęta 10 dnia przy 28 dniowym cyklu i że byłaś pewna że bedzie Agatką Ja muszę w tym miejscu zaznaczyć, że Cyprianek/Adaś również został poczęty w 10 dniu przy cyklach 28 dniowych więc powinien być LiwiąChyba zasada z owulacją ma się tu nijak, a moze się mylę Trzeba zrobić doświadczenie na większej grupie |
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.dlazmyslow.pl/producent.php?prod=1&rodzaj=27
całkiem ładne staniki do karmienia ![]() a tu super koszulki-zabawne, tylko lekko drogie:/ http://www.pieknamama.pl/category/bl...1?per_page=100 mi się bardzo ta podoba-kto mi kupi?? http://www.pieknamama.pl/bluzka-saga...-ang-6213.html
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:06 |
|
|
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
szczerze mówiąc w ogóle nie myślałam jeszcze o wózku
wiem, że na pewno chcę, żeby miał skrętne kółka, a poza tym Cytat:
![]() co do klubu, to jakoś szczególnie mi na tym nie zależy, więc...nie ma problemu, zresztą nie udzielam się zbyt systematycznie
|
|
|
|
|
#740 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wizualnie bardzo mi się podoba |
||
|
|
|
#741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze malutki ale już się zaokrągla...ja też ![]() właśnie ostatnio go oglądałam w internecie i nawet mi się spodobał... jeszcze nie czytałam opinii |
||
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
A teraz musze nadrobić 10 stron, więc odezwe się za jakieś 40 min
|
|
|
|
#743 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja do porodu planuje coś żeby nie wyglądac jak lump ale żeby mi nie było szkoda wywalić póżniej,może jakaś koszula małża![]() Cytat:
słodziak!Cytat:
za udaną wizytę i nie denerwuj sięCytat:
|
||||
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziadki TŻ od rana się drą i nie dają nam spać... Mam ochotę ich zabić |
|
|
|
#745 | |||||
|
Branzoletka
|
Hej
Pogoda zachęca do zakopania się pod kołderkę z lapkiem i dobrym kakaem.ooolllccciiiaaa Współczuje stresu i przytulam Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i napewno wszystko będzie dobrze, bo dziecko krzywdy se nie dało zrobić-co potrzebowało wzięło od ciebie- teraz trzeba ciebie podreperować ad1. ![]() ad. 2 Biedni ci nasi tż-i którzy patrzą na nas teraz jak na ufo i pewnie boją się najbardziej tego, ze nam już tak zostanie Zdaj relację czy i co pomogło Ja nie miałam zaparć i nie mam w ciąży ale kto wie i praktyczna wiedza może się przydać Cytat:
A ładny Cytat:
DZIEWCZYNY NIE KŁÓCIĆ SIĘ PROSZĘ! Podnosicie sobie tylko ciśnienie niepotrzebnie i denerwujecie dzidzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra, to zbieram się za coś jeszcze nie wiem za co ale trza tyłek ruszyć
|
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A prawda jest akurat taka, że macie to, co zasiał jej syn Moja koleżanka w poniedziałek urodziła trzecie dziecko-w wieku 38 lat I planuje jeszcze jedno
|
|
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozciagnely sie. "jakos" wygladaly. Ogolnie sa dobre, tylko te wzorki sa okropne. Zyrafy, misie... ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Nawet glos podniosla, ze miala byc dziewczynka i co to ma byc ![]() Pytala czy to juz pewne i czy nie ma szans, ze jednak bedzie dziewczynka. Ogolnie nie jest zadowolna i to dobitnie pokazala. Ale nie dziwie jej sie. W rodzinie sami mezczyzni sie rodza, ona ma 2 synow... Mogla liczyc na dziewczynke, nie ma w tym nic dziwnego, ale (pewnie jeszcze przez hormony) zrobilo mi sie strasznie przykro. No nic. Jak juz sie urodzi to bedzie musiala kochac z calego serca, nie ma wyjscia ![]() A moze Ci sie owulacja przesunela?
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() kasikkkkka Super mieszkanko malucha ![]() Ja dziś 25+0 czyli też zaczęłam 26 tydzień
|
|
|
|
#750 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to już wiem, dlaczego jeszcze nikt nie zauważył z obcych, że jestem w ciąży ![]() ja już widzę i mój mąż też, bo zawsze miałam mega płaski, a teraz wystaje ![]() Cytat:
czekam na usg połówkowe i może wtedy dowiemy się w końcu jaka płeć, to wtedy trzeba będzie zacząć myśleć o całej wyprawce, bo póki co mam 3 bodziaki z długim rękawkiem i 1 z krótkim, ot i cała kolekcja
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

a ja się jeszcze za dobrze nie czuję
już drugi raz mi wizytę przekładają 

ale to zleciało u mnie już 27 !

z przezroczystej fliseliny, to ubiera na gołe ciało i na to szlafrok. Tak idzie na blok...
słoneczko ładnie zagląda przez okna...zapowiada się kolejny piękny dzień 

wczoraj tez przymierzałam większość rzeczy, które miałam na wiosne i tylko już kilka pasuje...przeważnie guziki w biuście sie same rozpinają 

klaski :
Pogoda zachęca do zakopania się pod kołderkę z lapkiem i dobrym kakaem.
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i napewno wszystko będzie dobrze, bo dziecko krzywdy se nie dało zrobić-co potrzebowało wzięło od ciebie- teraz trzeba ciebie podreperować
DZIEWCZYNY NIE KŁÓCIĆ SIĘ PROSZĘ! Podnosicie sobie tylko ciśnienie niepotrzebnie i denerwujecie dzidzie