2012-03-30, 12:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa
|
oby oby
wow, cena atrakcyjna u mnie w tej cenie są mieszkania na 4 piętrze zazwyczaj w stanie ruinalnym jejuuuu kupuj, kupuj, będziemy obie remontować, urządzać w tym samym czasie trzymam kciuki
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------
Cytat:
Napisane przez lindsley
Bidulek Miko
Furagina albo coś podobnego jest teraz bez recepty - tak mi babka w aptece powiedziała bo kupowałam niedawno...
No mamy... Młody darł się w nocy a rano obudziło nas darcie się 3.5latka na piętrze  On chyba ciągnie jeszcze bunt dwulatka do tej pory 
Przed chwilą Michał zrobił znów akcję ryk w łóżeczku bo miał iść spać - już chyba śpi bo cicho jest...
Poprzestawiało mu się totalnie.
A ja spałam dzis do 11 (tz wziął Michała) no i chyba gorzej się czuję niż jakbym spała do 7
Bao gratuluję II trymestru 
|
biedny mały
ja nie wiem co to bunt 2 latka moje dziecko jest grzeczne, sypia w miarę dobrze, choć co noc ląduje w naszym łóżku ja tam uwielbiam te ciepłe stópki na moich plecach ale tż co chwilę po gębie dostaje
Dzisiaj moje dziecko zjadło zupę pomidorową z ryżem, warzywami i mięsem (jak zwykla taką co łycha staje), zjadł porcję taką jaką zjada mój tż i jeszcze by jadł nie wiem gdzie mu sie to mieści, żebra przez bluzkę można policzyć, a on tyle zjada
Wczoraj zrobił kupala przed kąpielą, więc już rozebrany bez pieluchy stał na stołku i myłam mu zęby, pod zlewem szafka otwarta, bo kosmetyki wyciągał wcześniej, ja mu zęby szoruję, a ten mi najszczał prosto do tej szafki trafił akurat w koszyk z moimi kosmetykami do malowania cienie musiałam wywalić bo zalał
aha,
czy jest jeszcze ktoś kto nie była na bilansie 2 latka, a maluch już skończył?????? my przez chorobę jeszcze nie byliśmy, miałąm iść dzisiaj ale wieje, pada i sypie śnieg co chwilę i 3 stopnie tylko za tydzień pewnie moja lekarka ma wolne, więc pójdziemy po świętach, mam nadzieję, że nie będą się rzucać
|