Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię KWIECIEŃ BB kremy, Catrice, Essence, Laura Mercier, Manhattan, L'oreal, KOBO, Wella
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-02, 13:42   #1
Vila1987
Zadomowienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
GG do Vila1987

KWIECIEŃ BB kremy, Catrice, Essence, Laura Mercier, Manhattan, L'oreal, KOBO, Wella

Witam serdecznie i zapraszam do wymianki.

To co wymieniam na końcu na szaro.
Na czerwono dokładka.
Na blady róż rezerwacja.

Dobrze owijam i zabezpieczam przesyłki, zawsze w kopercie bąblekowej, chyba, że duża wymianka, to możliwe pudełko. Zawsze wysyłam listem poleconym: do ustalenia - ekonomiczny lub priorytet.

Nie gryzę, jestem miła, sympatyczna, bardzo wrażliwa, cierpliwa, rozwiewam wszelkie dylematy i staram się, aby wszyscy byli zadowoleni.

Nie pierwszy raz wymieniam się drogą internetową, choć przekupkę mam kilka.

Respektuję zasadę ilości przekupek: jeśli masz mniej wysyłasz pierwszy.

Osoby z samymi negatywami, cóż, z takimi raczej nie chciałabym się wymieniać.

Robię zdjęcia na życzenie z każdej strony, proszę pisać, nie gryzę.

Z reguły nie wysyłam za granicę (nie stać mnie), poza tym nie posiadam aż tylu rzeczy, by wymianka była wymierna w obie strony.

Mój watek książkowy:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543290

BB kremy:

HERA mineral multi BB odcień 2 spf40/pa++ próbka firmowa

Nature Republic Vanilia Sky Foundation 21 - 5 ml z rozbiórki na wizażu (raz użyty odrobinkę)

Missha Perfect Cover
SPF42 PA+++ no. 23 10 ml - fabryczna tubka, nie otwierana, bez testów, nówka

Missha Perfect Cover SPF42 PA+++ no. 31 10 ml - fabryczna tubka, nie otwierana, bez testów, nówka

Lakiery:

Jessica Tutti Frutti - użyty kilka razy. Piękny i nigdzie nie do zdobycia!!!

Essence lakier colour & go 43 where is the party? - użyty raz
CATRICE Ultimate Nail Lacquer kryjący 580 Blues Brother Vol. II - użyty raz
p2 pearl crack ling top coat 020 blue thunder - użyty kilka razy, nie widać zużycia
Sensique exotic flower nr 247 - najl. zużyć do 10.2012 - użyty na kilka paznokci
Jumpy Vipera Cosmetics nr 180 (piękny brąz) - użyty raz
Classics charming
nr 54 (dystr. Golden Rose) neonkowa zieleń - użyty raz

Sensique aromatyczny olejek do paznokci i skórek - używany, prawie cały, zużycie ok. 1-2%

Kolorówka:

Natureluxe podkład odcień 310 z SPF 10 luxury tuched by nature pojemność początkowa 30 ml - zostało na pewno więcej jak połowa

Baza wygładzajaca DAX Cosmetics Cashmere
- zostało troszkę więcej jak 1/3 - użyć przed 03.2013

Essence gel eyeliner NATventUrista 01 barefoot through the moss - użyty kilka razy
Essence NATventURista cień do powiek 03 CHIRP, CHIRP! - nie widać zużycia
Essence szminka nr 40 Look at me! - użyta kilka razy, wciąż ładnie ścięta fabrycznie

Szminki z limitowanki Legends of the sky:

Essence Legends of the Sky 01 I am A Viator - użyta dwa, trzy razy
Essence Legends of the Sky 02 Flying Higher - użyta dwa, trzy razy

L'OREAL infaillible make - up 200 Golden Sand - zostało 80%

KOBO cień do powiek 123 True Blue - swatch

KOBO intense pen eyeliner czarny, kupiony w tym roku, używany około max 20 razy,wciąż świeżutki i powinien na długo starczyć, obstawiam, że więcej jak połowa go zostało. Z naklejki starły się napisy, ale gwarantuję, że świeży.

URBAN DECAY STARDUST sparkling lip gloss ANDROMEDA - użyta trzy razy (przepiękny błyszczyk!)

Pharmaceris tonujący krem do twarzy intensywnie nawilżający dla wszystkich rodzajów skóry hypoalergiczny SPF 20 odcień 02 TANNED z edycji limitowanej, nie macany (wylot zabezpieczony fabrycznie) 30 ml. Data: 16.05.2014r.

DAX COSMETIX Ekspress Iluminator - użyty kilka razy

Stylizacja:

WELLA Professionals Thermal Image heat protection spray - spray chroniący przed wysoką temperaturą (ułatwia prostowanie/kręcenie włosów, chroni je i utrwala). 150 ml NOWY!

Włosy:

L'OREAL expert force vector maska do włosów kupiona w salonie fryzjerskim służy do wzmocnienia włosów, nadania miękkości i zdrowego wyglądu (obiecanki się spełniały) - zostało mało, mi starczyłoby na 5 użyć. Oddam łatwo.

Dla kolekcjonerów maluszków i innych gadżecików:

mini miniaturka perfum Paul Smith women (mieści się w garści). Ubytek zapachu testowy, ale uwaga, mam go z 7 lat. Pachnie ładnie, ale nie wiem, czy rożni się od nowej perfumy, więc uznaję to za gadżet dla chętnych.

AnnCo. puszek do pudru - nie używany, w opakowaniu (kupiony w Naturze).

Czarne dziwadło z przyssawkami AXE z zestawu dla mężczyzn, służy do przyssania do kafelek i do tego żelu pod prysznic.

Słynna "spinka" do włosów, ta z dwoma grzebykami, kupiona na allegro, dałam za nią jakieś 16 zł bez przesyłki. Śliczna niebiesko-czarna, ja nie mam weny do używania.

PRÓBKI:

ZIAJA szampon i maska intensywne wygładzanie do włosów niesfornych (po 7 ml) termin: 01.2014

AA 40+ Dna Regeneracja krem przeciwzmarszczkowo-odbudowujący na noc 2 ml 0311031

AA 50+ Intensywny lifting 3D na dzień 2 ml 0211

Wymienione:

Odlewki bb kremów:/Ceith
- Cezanne
- Skin Food Good Afternoon Honey Black Tea #2
- Holika Holika All That BB cream
- The Saem Urban Eco
- Hadalabo BB Moist Cream
- NP Solution magic BB Cream 23
- Skin 79 Intense Classic
- OHMU Multi Capsule Changing BB Olive Green
- Innisfree Eco Natural Cover #2
- Lioele Beyond Solution

Essence Ballerina backstage eye souffle (kremowy cień) 01 dance the swan lake - użyty kilka razy/ Ceith
Leighton Denny Babydoll - użyty dwa razy/Paula
Podkład REVLON Age Defying with DNA Advantage 10 bare Buff - ubytek na jedno nałożenie, za ciemny (dostałam w prezencie od przyjaciółki)/Paula
CATRICE Hidden World C02 Walk On Air - kupiony 31 marca, użyty na jednym paznokciu/Paula
MANHATTAN soft mat lip cream - nie wiem ile zostało, użyte kilka razy (na pewno więcej jak połowa zostało)/Paula
Zestaw trzech nawilżających żelów pod prysznic Luksja 250 ml każdy (oddam całościowo lub pojedynczo):/Julkaaa777
- Oliwa z oliwek i aloes
- Płatki róży i proteiny mleka
- Awokado i prowitamina B5

Essence colour & go 32 golden rush - użyty dwa razy/coco_85
Virtual Vinylmania Fruit Coctail nr 142 kolor żółty - użyty raz/coco_85

Golden Rose sweet color nr 61 (kurczaczkowy żółty) - użyty raz/coco_85
Maseczka do twarzy DERMAGLIN/coco_85
Laura Mercier:/coco_85
Tinted moisturizer spf 20 NUDE 14,7 ml - tylko swatchowany, dla mnie za ciemny

Foundation primer 14,7 ml - z ciekawości swatch
Flawless skin face polish gommage visage 11,03 G - nie otwierany
Full blown volume mascara black 5,7 g - nie otwierany