|
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kwiecień: Dużo pielęgnacji, filtry, kolorówka, perfumy
KOSMETYKI AZJATYCKIE (oddam raczej tylko za inne kosmetyki azjatyckie)
SKIN79 The premium bb cream Intense classic balm (z wymianki, 43,5 g, ubytek ok. 20%) tylko za inny bb cream
PALGANTONG One Touch BB Cream (15 g, trudno określić zużycie, na pewno zostało na spore testy)
PALGANTONG Theatrical powder (odsypka w strunie, ok. 1 łyżeczka)
BIO-ESSENCE Face lifting cream with ATP (2 próbki po 5 g)
BIO-ESSENCE Deep exfoliating gel with ATP (próbka 5ml)
KOLORÓWKA
LRP Toleriane teint, nowa miniatura-tester bez wieczka, zabezpieczona folią, 11.Beige Clair
LRP Toleriane mineral, nowe miniatury-testery bez wieczka, zabezpieczone folią, 13.Beige Sable i 15.Dore
URBAN DECAY cień midnight cowboy (z wymianki, ubytek praktycznie niewidoczny)
THE BODY SHOP Sparkle roller ball - brokat w kulce (0,8 g, zużycie ok 10%)
KOBO Matt powder 301 pale beige (9 g, ubytek ok. 15%, ważny do 10/12, pościerane opakowanie, lekkie pęknięcie przy zamknięciu, przez co puder jakby się nie domykał, ale nie otwiera się w kosmatyczce)
YVES ROCHER Lip powder 02 Poupre Flamboyant (małe opakowanie z sitkiem, trochę już u mnie leży, użyty może ze 3 razy)
RIVAL DE LOOP(ROSSMAN) Roll-on pod oczy z korektorem, zawiera kofeinę i wyciąg z kasztanowca (15 ml, tylko przetestowany)
SMASHBOX Black&White eyeliner pencil (z wymianki, strona czarna raz zaostrzona, biala użyta pare razy)
CALVIN KLEIN Delicious truth sheer lipstick, kolor spotlight ( użyta 3 razy)
RIMMEL Extreme definition, dwustronna kredka do oczu, róż i fiolet, użyta kilka razy
ESSENCE Silky touch blush 30. Secret it-girl, ubytek testowy
ESSENCE All eyes on me multi-effect mascara 03 deep purple (8 ml, tylko przetestowana)
ESSENCE Nothing but rebel, cień w kolorze 02 no-no, fiolet (ubytek ok. 5%)
ESSENCE Silky eyeshadow 02 white hype z limitowanki (3,5 g, ubytek ok. 10%)
MALU WILZ cień 31- matowa biel (wkład lub tester, ubytek ok. 5%, możliwe że jest po terminie)
MALU WILZ lip designer 42, 51, 52, 63 (zaostrzone max 3 razy, 42 może więcej)
ARTDECO Double Finish cream foundation mat refill 5.beige cognac (zostało ok. 20%) i 2.tender beige (ubytek ok. 10%) oba leżą u mnie ok. pół roku, nie wiem jaka jest data ważności ale nadal są świeże i nie zaschły dla zainteresowanych mogę zrobić zdjęcia ubytku (niestety tylko telefonem)
BOURJOIS Khol & Contour 06 violet artiste (z wymianki, zaostrzona jakieś 2 razy)
KRON long lasting lipliner 11, konturówka we flamastrze w kolorze ciemnej maliny wpadającej w śliwkę (używana przez około miesiąc, nie codziennie oczywiście)
REVLON Renewist lipcolor 030 moistly mocha (zużycie ok. 10%, możliwe że jest po terminie, lekko popękane opakowanie, ale nadal dobrze się zamyka)
P2 Eye shimmer powder 70 plum (ubytek ok. 5%, trochę pościerane napisy)
PERFUMY
CERUTTI 1881 Perfumed bath and shower gel (nowy, 75 ml)
VERSACE Jeans couture woman (ciężko określić ubytek, szacuję że zostało około 20 ml z 75, niestety ze względu na umieszczenie atomizera przy poprzedniej wysyłce trochę perfum się wylało i częściowo zeszła złota folia z opakowania, mogę przelać perfumy w przysłane atomki lub wymienić całe osobiście w Krakowie)
YSL Belle d´Opium edp (ok. połowa fabrycznej próbki 1,5 ml)
GIVENCHY Organza edp (ubytek na zdjęciu 2, 50 ml kod 912426)
GIVENCHY Organza perfumed body veil (75 ml, zostało ok. 1/6, może więcej)- dołożę do perfum
ESCADA Margaretha Ley edt (ubytek na zdjęciu 1, 50 ml, kod 09E5)
LAURA BIAGIOTTI Donna edp (wyjściowo 75 ml, zdjęcie 4) za perfumy z wish
NINA RICCI L´ Air du temps perfumed soap (trochę już u mnie leży, nie wiem czy nie wywietrzało trochę bo nie pamiętam jak pachniało wcześniej, nie używane, leciutko poobijane od opakowania, kod 9J01)
JIL SANDER No 4 edp(wyjściowo 50 ml, zdjęcie 3)
DAVIDOFF Echo edp (wyjściowo 100 ml, zdjęcie 5) za perfumy z wish
MOSHINO Toujours Glamour edt (wyjściowo 50 ml, zdjęcie 6) za perfumy z wish
AVON Scentini citrus chill (30 ml, zużycie ok. 30%)
AVON Scentini plum twist (30 ml, zużycie ok. 35%)
THE BODY SHOP Love etc... edp (próbka fabryczna 2 ml, nie była napełniona do końca, nie używana)
INNE
SYOSS Mixing colors - mix amaretto i ciemnego brązu, kolor trwały (nowa)
gumowe stopery do uszu (oczywiście nowe) x3
Dla kolekcjonerów- puste (oddam za próbki lub odlewki)
Armani - Code edt 50 ml
Dunhill - Desire edt 50 mlPierre Cardin - Rose Cardin edt 100 ml, flaszka troche stara i odłazi z niej różowa folia, ale może komuś się przyda
Calvin Klein - Contradiction edp 100 ml
Hugo Boss - Intense edp 50 ml
Moschino- ...Oh de Moschino edt 45 ml, zadrapania na srebrnej części powyżej szkła
Dior- Addict edp 100 ml, tester, różni się od normalnego delikatnymi napisami z tyłu
miniatura Dolce Vita
Lanvin Arpege perfumed dusting powder 100 g- piękne duże opakowanie z puszkiem w środku
Edytowane przez Cato
Czas edycji: 2012-04-29 o 11:17
|