Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 11:09   #3118
Kasik_12
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Kochane błagam nie piszcie takich strasznych rzeczy bo aż ciarki przechodzą i łzy do oczu same napływają...
agunia z maleństwem ok, lekarz zareagował odnośnie brzuszka a Ty w końcu odpoczniesz
Soleika przynajmniej glukoza już za Tobą - a kiedy wyniki?
dottta gratuluję pomyślnej wizyty
Ja również już po wizycie i lekarz na 100% pewien, że będziemy mięli dziewczynkę Mała jest zdrowa, waży 385g, serduszko w porządku, ogólnie wszystko dobrze, tylko żołądek mały i trzeba na niego dokładniej zerknąć za m-c przy kolejnym usg. Łożysko na przedniej ścianie no i tłuszczyk więc na ruchy muszę jeszcze chwilę poczekać - poza tym mała jakoś specjalnie się nie rozpycha. A ja póki co próbuję się oswoić z myślą, że będzie córeczka Jeśli chodzi o szyjkę to jest ładna i ma 4,7cm.
Jutro odbieram wyniki no i mam wizytę u swojego gina na nfz więc postaramy się upewnić, że to dziewczynka
Córeczka

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Witamy mamusie!
MY już po badaniach i małych zakupach. I same dobre wieści! Uff.
Dzieciątko zdrowiutkie, super się rozwija, bardzo ruchliwe . Tak bardzo, że nie chcialo nam pokazać...buźki, więc USG 3 D mamy ucha Ale za to bardzo ładnie pokazał nam dydolka! Mamy synka! Waży całe 344 gramy i uwielbia ssać kciuka.
Gratuluję synusia

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
zanim was nadrobię, chciałabym zaprezentować moją Zosię w 28 tygodniu życia płodowego
Zosię - i jej długopalczaste kopytko
Piękna Zosieńka i jaka boska syrka, moja mała ostatnio na badaniu też trzymała stopę przed twarzą

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
czesc kochane,

niepisalam od 3 miesiecy bo przez 2 miesiace walczylam aby wszystko sie dobrze skonczylo z moim malenstwem. mialam bardzo wyskokie cisnienie 98/146 i dotego arytmia serca. lekarz doradzil abym lezala i jadla grejpfruty 1-2 dziennie na zbicie cisnienia odradzil mi stosowania lekow bo i tak biore clexane zastrzyki co dziennie + hormon tarczycy. skonczylo sie dobrze cisnienie juz po 2 dniach spadlo na 78/126 wiec w moim przypadku owoce pomogly. balam sie bradzo ze strace i te ciaze i niechcialam was zasmucac lub niedaj boze wplywac na wasze samopoczucie negatywnie....po przezyciach biednej Perse samej mi sie zakrecilo ze moglo i mi sie to przydazyc..trzymam za nia kciuki najmocniej jak sie da

na dzien dzisiejszy to moj 23 t a teoretyczny termin porodu to 28 lipca...modle sie aby wszystko bylo juz dobrze do konca porodu.

moje malenstwo okazalo sie chlopcem a imiona juz tez dostal Koray (ja wybralam) Kamil (moj malz).

nadal pracuje bo w NL gdzie mieszkam ciaza to niechoroba i dobiero miesiac przed porodem mam maciezynski do konca 3 miesiaca...wiec zasdroszcze wszystkim co moga siedziec w domu na L4 i cieszyc sie ciaza

mebelki do dziecinnego pokoiku tez mam kupione i pomalu sie rozkrecam w zakupach dla malenstwa...biedny malz. czesem musi mnie ze sklepow wyprowadzac bo bym wsyystko wykupila

trzymam za was wszystkie kciuki
Fajnie ze sie odezwałaś , teraz juz będzie dobrze i gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
A nam dzisiaj wybiła równa połowa. 20 tygodni za mną, ale to nie czas na świętowanie. Uciekam się zająć czymś. Roboty mam dużo, więc nie będzie problemu by zająć sobie czymś głowę.
Gratulacje
Kasik_12 jest offline Zgłoś do moderatora