Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-04, 20:53   #3346
depoison
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
depoison, śliczne spodnie już widzę że Twoja córcia będzie wyglądała jak modelecza z journali
no wiesz, taki jest ambitny plan Ale pewnie skończy się tak, że raz-drugi dziecko wystroję, a potem uznam, że jej w tym niewygodnie i przez pierwsze pół roku będzie pomykać w pajacykach

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Kochane moje, więc ja się żegnam z Wami na ponad tydzień-odezwę się za tydzień w poniedziałek tzn. 16 kwietnia...
Jadę jutro o 5 rano do Polski
postaram się dać znać jak dojadę i po moim badaniu połówkowy-czyli po 10 kwietnia....na pewno nie będę na bieżąco, ale postaram się podczytywać na telefonie
będę tęsknić i mam nadzieję, że Wy za mną też
będę z Wami myślami!!!:ro za:
Całuję mocno
to szczęśliwej podroży i miłego pobytu! i jasne, że będziemy tęsknic - koniecznie się odzywaj

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ja wychodzę z założenia, że imię odpowiada charakterowi. I każdej osobie, którą znam to się sprawdza. W większym czy mniejszym stopniu.
Na Tobiasza nie naciskam. TŻ proponuje Marcina
kochana, to ja mam pomysł na taką zabawę (gdybym nie tylko ja się nudziła ) - Ty wymieniasz cechy, które życzysz sobie u swojego synka, a my - imiona, które noszą osoby z naszego otoczenia, cechami rzeczonymi obdarzone.
I już masz taaaaką listę, że nic, tylko wybierać!!!

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
o prosze zatem zrobimy najpierw zwykłe usg i zapytam czy jest w stanie ocenic szyjke w ten sposób.
a spodnie boskie
pewnie, że spytaj . Wygląda na to, że rzadko który lekarz mierzy w ten sposób, ale widocznie jakoś się da (a mnie osobiście wygoda takiego pomiaru zachwyca, bo nie muszę dupskiem świecić )

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora