Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-05, 13:33   #4165
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Jolka gratuluje

Desia... masakra

A ja w miesiac po porodzie pochwale sie swoim brzuchem... a co
Wow, pieknie!

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
hmmm... rozwiazanie niby fajne, ale jak dla mnie to kolejny chwyt marketingowy przemyslu dzieciecego

my jak Rita lezy na kanapie, to kladziemy poduszke (taka dluga i waska) od strony brzegu, a i tak najczesciej malenka lezy na macie edukacyjnej na podlodze, takze najgorsze co sie moze stac, to jakas zabawka moze na nia spasc

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

niestety nie pomoge

a jak to wygladalo z Adasiem? Mialas jakies problemy ze wzrokiem? W czasie ciazy albo po? Pogorszenie wzroku?
Z Adasiem mialam robione badania oka w szwecji i bylo wszystko w porzadku, tzn nie znalezli przeciwwskazan do porodu sn i faktycznie poszlo dobrze, dlatego tym razem myslalam ze bedzie to bardziej rutynowe badani i dlatego tez tak dlugo zwlekalam.
W tej ciazy wzrok pogorszyl mi sie juz jak na ta chwile o 2 dioptrie, ale z tego co czytalam i co ta lekarka mowi to nie jest to jakis wielki problem i powinno to po ciazy wrocic do normy.
Tylko ten nerw ja zaniepokoil!
A ja w 100 % jestem nastawiona na porod sn

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora