Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-28, 23:18   #152
atka83
BAN stały

Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
żal mi Ciebie strasznie. ale może kiedyś przejrzysz na oczy i przestaniesz trzymać się głupiego stereotypu, że pierwsza miłość musi być wieczna. nie, nie musi. szczególnie jak nie ma miłości tylko strach przed byciem samotnym, przed zniknięciem marzeń o wspólnym życiu..przed tym że można było się pomylić.
Eh dokładnie tak jak napisałaś,święta racja.Oj skąd ja to znam....
O tym troszke poniżej napisze.

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
Ta ciekawe w jaki sposób sie poniżyłam?Czy napisałam że mnie bił?Że ciągle było źle???NIE!Wymyślacie sobie jakieś niestworzone historie.Nigdy nie wygłupiałyście sie z Tż tak żeby Was coś zabolało?Bo to były niewinne zabawy a nie lanie sie za nic.Ok jestem gotowa sie poniżać tylko dlatego żeby być z kimś kogo kocham i nie oczekuje żadnych rad bardziej mnie boli to co Wy piszecie niż to co On robi.
Szczerze to współczuje,skoro jesteś zdolna do takich poświęceń i robić z siebie kogoś do poniewierania. Widać,ze bronisz go jak lwica,przecież on jest taki milusi i wspaniały.A skoro jest cacy,to nie rozumiem po co zakładałaś wątek o swoim problemie.

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
Czy ja napisałam że mnie uderzył celowo?To było przy wygłupach zaboało mnie to sie obraziłan na Niego a Wy odrazu że mnie bije no dziewczyny.Przykro mi to czytać bo tak nie jest.ja Go naprawde bardzo kocham czy Qy tego nie rozumiecie?Może nie kochałyście aż tak.Ja będę walczyć o ten związek póki braknie sił,teraz wiem co jest nie tak i będę sie starała to naprawić nie odbierajcie mi tej szansy.
Ja Ci zycze jak najlepiej,ale ja widze że ty postepujesz tak jak Ja,kiedy byłam ślepo zakochana w mojej pierwszej miłości.Oj,tak kochałam bardzo mocno i myślalam,że to na zawsze,a jakże byłam ślepa jak kret,że innych rzeczy nie dostrzegałam w moim byłym.Też walczyłam o związek,Ja i tylko Ja,bo mój byly to miał gdzieś mnie i moją miłość.Tak,więc tym sposobem się chyba troszke poniżałam,eh jaka byłam głupia. Już dawno powinnam kopnąc go w zad,dalej niż widzi. A teraz żałuje,że tego nie zrobiłam.no,ale mądry Polak po szkodzie.

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ciekawa jestem co to znaczy "bede walczyc o ten zwiazek poki braknie mi sil" ????????????????????????? ??????????????????
Hm,czyżby na śmierć i życie....

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty
Ani miłość kiedy jedno płacze
A drugie po nim skacze
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie
Ani róże ani całusy małe duże
Ale miłość kiedy jedno spada w dół
Drugie ciągnie je ku górze
( Zanim pójdę - Happysad )