Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-06, 14:35   #987
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
aga chciałam sprostować- peelingi robię z kawy sypanej, nie rozpuszczalnej
Wlasnie doczytałam dobrze ze nie zaczelam jeszcze i z czym ta kawe zmieszac ? z oliwka babdy dream np mozna czy cos jeszcze sie dodaje?

Cytat:
Napisane przez astotka100 Pokaż wiadomość
jako tak ;/ ale myśle , że bedzie dobrze . dzisiaj ide pobiegać i zaczynam robić diete cud hehe myślałyście też nad tym https://wizaz.pl/akcje/therm-line/od...-8-tygodni.php ? znalazłam dzisiaj i nie wiem czy stosowac
Ja biore therm line bodajze 9 albo 10 dzien a co doc wiczen zostaje przy treningu chodakowskiej rowerku i hula hop jak bede miala czas moze cos dolacze do tego np 8-minutówki

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wreszcie znalazłam chwilę wolnego . Widzę, że nie tylko ja nie będę sobie żałować zbytnio . Co jak co, ale ciasto bounty zjem chyba pół blahy .

Junx gratuluje spadku, szczególnie jeśli chodzi o uda

Arnama znam ten ból. Też nie raz przychodziło babsko, dosłownie tylko po to, by się wyżyć na kimś! Niestety w handlu tak jest. Nie przejmuj się nią.

Astotka dawno cię nie było . Kwietniuj z nami
A co to za ciasto? pewnie kokosowe? nie jadlam nigdy, ale batoniki bounty lubie , wiec to tez napewno bedzie pyszne

Jednak nie pospałam obejrzalam ekipe z new yersey nalozylam teraz olejek i maske na włoski a na buzie maseczke i sie biore za sprzatanko pokoju

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora