Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie paznokci- grupa wsparcia :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 20:01   #4828
czarno czarna
Raczkowanie

Dot.: Zapuszczanie paznokci- grupa wsparcia :)

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Tak, ta

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja też obgryzałam . Mi się płytka trochę wydłużyła, ale to jeszcze nie to. Ale ja ogólnie zawsze miałam takie malutkie paznokcie i małe dłonie, i teraz dopiero te paznokcie coś podrosły
A ja dzisiaj dłubałam. Zawsze to robię! pilniczek i jazda Czyli kolejna rzecz do zapamiętania: nie dłubać pod paznokciem.
A ja za to mam bardzo długie palce i takie krótkie paznokcie bardzo źle przy nich wyglądają ;p

Cytat:
A co daje skracanie paznokci? Bo ja nie wiem.
Mam wrażenie że jak skróce do różowej części, to później to co odrasta tak jakby przyrasta do skóry. Oczywiście później rośnie normalnie ta biała częsc ale ja się ciesze nawet jak mi się różowa wydłuzy o głupie 0,5 mm jak zrobiłam tak pare razy to już widziałam różnice. Ale warunek jest żeby nie dłubać

Cytat:
Mi bardzo stwardniały gdy jej ciągle używam.
Możesz łykać tabletki.
Bardzo zachęcasz, chyba do niej wrócę. Tabletek kiedyś próbowłam ale to też kwestia systematyczności, której u mnie brak

Cytat:
A ja mam kręcone włosy i u mnie działa odwrotnie-zwiększa skręt
Podobno im lepiej nawilżone loki, tym bardziej się kręcom. Ja mam cieniutkie "niby fale" więc za dużo odżywki i już mam proste

Inspire piękne są

Edytowane przez czarno czarna
Czas edycji: 2012-04-07 o 20:04
czarno czarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując