Garnier Ultra Doux, Apres-shampoing l'Huile d'Avocat et Beurre de Karite Odżywka do włosów suchych i zniszczonych `Awokado i masło karité`

Garnier Ultra Doux Awokado i masło karite Odżywka pielęgnacyjna 200ml

• 28 kwietnia 2021 o 23:03
    Przerosła moje oczekiwania
    Nie sądziłam, że znajdę takie cudo, które nawilży i wygładzi moje suche i zniszczone wlosy. Bardzo piękny zapach, który dlugo utrzymuje się na włosach, są one miękkie i odzyskały blask. Zniknęły tez problemy z rozczesywaniem, polecam każdej osobie borykającej się z problemem przesuszonych I szorstkich włosów
  • 28 kwietnia 2021 o 21:13
    Pamiętam, że ją uwielbiałam a teraz jej już nie ma :(
    Widzę, że jest dużo recenzji z tego roku ale nie wiem jakim cudem skoro ta odżywka już od dawna nie jest dostępna do kupienia. Pamiętam jak ją zużywałam ją namiętnie, bardzo ją lubiłam, włosy były po niej idealne! Jeśli gdzieś mi się ją uda jeszcze zdobyć to chętnie kupię, ale szukałam jakiś czas temu po internecie i lipa :(
  • 13 kwietnia 2021 o 14:49
    Bardzo dobra odżywka
    Skuszona niską ceną postanowiłam przetestować tą odżywkę. Pachnie bardzo przyjemnie i równie przyjemnie działa na włosy. Po użyciu włosy są bardzo miękkie, błyszczące i przyjemnie dociążone. Maska jest wydajna i łatwo dostępna. Ma bardzo przyjemną cenę w stosunku do jakości. Na pewno kupię ją ponownie, gdy będę miała okazję.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze działa na włosy
  • 4 marca 2021 o 13:29
    Może być
    Odżywka ma idealną konsystencję i pięknie pachnie. Co do działania, może miałam do niej zbyt wysokie oczekiwania, ale nie sprawdziła się ona u mnie zbyt dobrze. Ułatwia rozczesywania i sprawia, że włosy są trochę bardziej miękkie, jednak spodziewałam się dociążenia i ujarzmienia puchu, a tego zupełnie zabrakło. Zużyłam całą, bo była przyjemna, jednak nie kupię ponownie. Wiem jednak, że u wielu się sprawdza.
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • brak dociążenia włosów
    • słabe odżywienie
    • słabe nawilżenie
  • 1 marca 2021 o 15:36
    Ja jestem zadowolona
    Odżywkę kupiłam na promocji w rossmanie. Odżywka jest dość mała i trzeba dużo jej nałożyć na włosy przez co nie jest za bardzo wydajna. Generalnie włosy po niej wyglądają dobrze nie płaczą się odżywka nie obciąża włosów, ładnie pachnie i ma estetyczne opakowanie
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Włosy się nie płaczą
    Wady:
    • Trzeba jej dużo nałożyć na włosy