2012-04-08, 10:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka
Hej dziewczynki...ja tylko na chwilę...mam mega doła...Mały od wczoraj strasznie mało się rusza dziś go w ogóle jeszcze nie czułam a w nocy jakies pojedyncze ruchy nie tak jak ostatnio mega wiertolenie.... strasznie się martwię...M pojechał zawieźć mamę moją do brata na Swięta...jak wróci pojedziemy na IP tam gdzie chce rodzić...mam nadzieje że z Małym wszystko ok i nie wygonią mnie w Święta z IP...
|
czekamy na wieści, mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. A na Inflanckiej pewnie przygotowani, bo dzieci to sobie wybierają różny czas na rodzenie i im świątek, piątek czy niedziela to bez różnicy 
Cytat:
Napisane przez emigra
i jak??? W ogole to ile juz jestes po poroduie?? U nas w srode bedzie 5 tyg ale ja czuje jeszcze szwy w srodku
|
Mi zaczęły ze środka wychodzić, na razie widziałam 2 na papierze a nie wiem jeszcze ile ich będzie. Na zewnątrz już całkiem, całkiem to wygląda. Ja chyba z pierwszym razem poczekam na wizytę u lekarza, a mam dopiero 8 maja chyba, że nie wytrzymam 
Witam panie wielkanocnie 
u nas śniadanko już parę chwil po ósmej było, ja oczywiście oszczędnie, żeby Laurce nie zaszkodziło potem, ale zjadłam 3 kawałki babki piaskowej z polewą czekoladową - pierwsza próba słodkościowa 
Udanej niedzieli
|
|
|