Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-10, 07:17   #2113
moniczka1302
Wtajemniczenie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

a wlasnie ze nie bylam 5min przed Toba
oo widze wlasnie

gratulacje za udana wizyte

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Bry

Fajnie, że już po świętach. Minęły mi na siedzeniu za stołem praktycznie, bo w 1 dzień świąt byli u mnie dziadkowie, potem jeszcze teściowie przyjechali a wczoraj my u teściów.

Próbuję oduczyć moich rodziców od odwiedzania się z teściami, bo uważam, ze to nie jest zdrowe, nie jest to ich rodzina, więc nie widzę potrzeby żeby sie widywali z okazji świąt w I dzień świąt teściowa zadzwoniła do mojej mamy, ale że było nas dużo to oni przyjechali do nas a wczoraj moja mama już nawet nie powiedziała mi, że też jadą do teściów. My z M zajeżdżamy a tam ich samochód stoi. No trochę przesada.
Rozumiem, że raz na jakiś czas się spotkają, ale na Boga nie w święta. Jak będziemy mieć swój dom i taką ochotę to jednych i drugich zaprosimy a nie, ze oni za plecami się proszą.
Mają swoje rodzeństwo, rodziców, SWOICH teściów, więc niech z nimi spędzają czas.

No to sobie ponarzekałam :/
Też dzisiaj wstawię pranko, fajna pogoda to może szybko mi wyschnie.
eeee, wazne, ze sie lubia wiem, ze to moze dla Ciebie krepujace, ale fajnie, ze lubia sie nawzajem niz ploną nienawiscia.

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
A ja coś dziś bardzo źle się czuję... Miałam nerwowe święta i chyba przyjdzie mi to odchorować...

Do dentysty się wybieram, doczytam jak wrócę. Miłego dnia!
co sie stalo? wszystko w porzadku?
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora