2012-04-10, 12:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka
Fajnie, że spotkanie się udało Ja teraz chyba unikam takich spotkań, a byłam z mamą zaproszona na wczoraj...ale w rezultacie tż przyjechał
Właśnie ja też, a boję się, że te moje poczynania na własną rękę wiele nie dadzą ;p a tak 3h w tygodniu, w weekend basen albo rower z tż, bo już się wygadaliśmy tak i będzie jakoś
odradzam visionArt - ja kupiłam u nich zaproszenia i mimo, że są piękne i ładniejsze na żywo, niż na zdjęciach, to kontakt miałam fatalny i przesyłka przyszła sporo po terminie. mam wrażenie, że dlatego, że ślub mam za rok zostałam potraktowana na końcu :/
|
Kiedyś trzeba coś takiego zorganizować I powiem Ci, że im wcześniej tym lepiej U nas pierwsze spotkanie było zaraz po Nowym Roku, u mnie w domu. Spinałam się strasznie, a skończyło się tak, że pożeganć się nie mogli, a o temat ślubu i wesela został imóiwony w 15-20 minut. A siedzieli u nas 6 godzin A wczoraj wszystkie tematy były poruszane, tylko nie my I teraz wiemy, że się dogadują po prostu
Oj pamiętam Twoje przejścia z zaproszeniami
Cytat:
Napisane przez myszonka88
Dzień dobry 
Nie cytuję nic, ani nie czytam, bo leczymy kaca z Tżciskiem  Wczoraj byli u Nas nasi starsi i jakoś tak wyszło 
|
No to zaszalałaś pięknie Ale przynajmniej dobrze siębawiłaś
|