Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 09:28   #4757
kasikkkkka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

witam z poranną kawką i ciachem
ja już po badaniach, dziś po 14 mam wyniki
czekam do 11 i będę dzwonić, żeby się umówić na wizytę, mam nadzieję, że się uda na jutro albo na piątek ale mój gin przyjmuje w kilku gabinetach, więc powinno się gdzieś udać

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
mi tez nogi jeszcze az takiego problemu nie sprawiają, ale juz sie zaczyna. A o pipie to ja nie wypowidam sie w ogole. Gole ją w ciemno bo nie widze nic a nic tz musi mi lustro trzymac a jak go niema to nie trzyma i wtedy gole sie po palcu

ja szczerze mówiąc nie miałam jeszcze problemów z goleniem, bo mój brzuszek jeszcze mały, ale nie wiem, co to będzie później
mojemu tż na pewno nie dam się ogolić, pewnie będzie przy lusterku albo na wyczucie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hello

Witam w 26-tym tygodniu
gratulacje

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
cześć mamuśki

gratulacje synusia

ja mam jutro połówkowe i mam nadzieję że poznam płeć mojego maleństwa
ale po cichu też liczę na chłopczyka

brawo
w takim razie trzymam kciuki za chłopaczka

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

A my się witamy z rana. Dzisiaj na 18:45 mam wizytę : USG,doppler - standard. Ciekawa jestem czy dostane skierowanie na odczyn Coombsa? Bo podobno powinno się zrobić je około 28 t.c.
Ja teraz na pewno dostanę skierowanie na glukozę, a na odczyn Coombsa to myślę, że dopiero na następnej wizycie, bo gin mi mówił, że zrobimy właśnie ok 28tc
trzymam kciuki za wizytę