Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-11, 11:08   #4811
ajka89
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hello

Witam w 26-tym tygodniu
Gratkti!
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
dziewczyny! Uważajcie na siebie!

Wczoraj sąsiad opowiadał mi jak w zeszły piątek poślizgnął się w łazience - ani nie było mokro ani o nic nie zahaczył, przewrócił i uderzył głową o podłogę, stracił na chwilę przytomność, później wymioty, lekarz stwierdził wstrząśnienie mózgu.
O matko..podobno właśnie najwięcej wypadków zdarza się w domu..
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Witam po świętach Było całkiem miło. Nawet nie męczyli nas mocno z imieniem, poza teściem, który już sobie wkręcił, że to Wiktorek i cały czas tak o dzidzi mówił
Wczoraj prawie cały dzień w podróży, wprawdzie z przerwami ale i tak ciężko mi było znieść długie siedzenie, za stołem podobnie musiałam wstawać i spacerować, bo nie dałam rady wysiedzieć cały czas.
Jak wróciliśmy nie miałam sił na nic. Ogrzewanie wyłączyliśmy na czas nieobecności i dom się wychłodził do 14' więc wlazłam pod koc i tak leżałam

Najważniejsza dla mnie wiadomość to, że w końcu poczułam ruchy dzidziolka Na razie bardzo delikatne ale to cudne uczucie! Jestem przeszczęśliwa!

Nie dałam rady Was nadrobić, próbowałam, ale, za dużo tego było...
Muminku- trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Gratuluję wszystkich wizyt i skończonych tygodni
Brzuszki macie śliczne
To super wiadomości Cieszę się razem z Tobą, bo wiem, jakie to uczucie..szczególnie jak się na to tak długo oczekuje
A co do podróżowania, to ja mam też z tym problem.
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora