2012-04-12, 14:58
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Kwiecień - Sigma Cleansing & Polishing Tool, Estee Lauder, Isadora, biochemia
Witam i zapraszam na moją wymianę.
Za miesiąc się przeprowadzam i zależy mi na szybkiej wymiance.
Do wymiany mam:
1) Cleansing & Polishing Tool z firmy Sigma. Jest to urządzenie do mycia twarzy. Opakowanie zawiera pełną instrukcję oraz kasetkę z przyrządem i trzema szczoteczkami do czyszczenia: miekką, średnią i twardą. Urządzenie zakupiłam sobie na urodziny, był używany dosłownie trzy razy razem z miękką szczoteczką. Szczoteczki średniej i twardej nawet nie wyciągałam z opakowania.
Link do strony Sigmy : http://www.sigmabeauty.com/Cleansing...ol_p/cpt01.htm
oraz polecam video na yt: http://www.youtube.com/watch?v=kYf3j...el_video_title
Jest to produkt oryginalny, zakupiony bezpośrednio na stronie Sigmy. Dla chętnych mogę podesłać zdjęcia pudełka w którym przyszło urządzenie, gdzie widnieje mój adres oraz dane Sigmy.
2) Cień do powiek Estee Lauder - kolor amethyst spark, shimmer, kod: A20 - nigdy nie używany, opakowanie z lusterkiem
3) Naturalne nawilżające masełko pod prysznic - ZAGUBIENI W RAJU - użyte tylko raz, rozsmarowane w dłoniach, niestety dla mnie trochę za tłuste, ale na skóry suchej lub bardzo suchej jak najbardziej się sprawdzi.
4) Masujące mydło pod prysznic TAJEMNICZY OGRÓD - nieużywany, oryginalnie zapakowane mydełko. Kostka jest naprawdę wielka, z jednej strony znajduje się mydełko, z drugiej szorstka gąbka, którą rozprowadzamy mydełko. Bardzo intensywny zapach. Mam z tej serii mydełko Flower Power i jestem zadowolona.
6) Róż do policzków Bell - użyty raz w celu sprawdzenia. Nr 052.
7) Mleczko do demakijażu oczu Isadora - 15 ml
8) Ananasowy peeling enzymatyczny z ZSK - użyty dwa razy. Robiłam go ok. miesiąc temu.
9) Kwas salicylowy oraz peg-400 - zestaw do zrobienia peelingu salicylowego.
Powyższe rzeczy wymienię pielęgnację naturalną dla cer mieszanych / tłustych, kosmetyki TBS, Organique, Sanoflore, L'occtitane i inne naturalne.
Edytowane przez dorotie85
Czas edycji: 2012-04-17 o 17:17
|
|
|