2012-04-14, 12:22
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Kwietniowa wymiana: ubrania XS, S, M, buty 35, 36, 37
NIEAKTUALNE!
Witam w moim pierwszym wątku ubraniowym 
Na początek kilka zasad: 1. Odpowiadaj u mnie, ja odpiszę u Ciebie. Może się zdarzyć że coś przeoczę i zapomnę odpisać, wtedy się przypomnij. 2. Najchętniej wysyłka jednoczesna, jeśli masz mniej przekupek wysyłasz pierwsza, jeśli masz więcej mogę wysłać pierwsza, osoby z negatywem również wysyłają pierwsze. Możliwa wymiana osobista w Krakowie. 3. Wysyłka oczywiście zawsze poleconym (ekonomiczny, priorytet- do ustalenia). 4. Wymieniam się na rzeczy o równej wartości. Nie odmieniam się bez przyczyny, np. jeśli po otrzymaniu paczki ubranie jednak się nie spodoba.
UWAGA! Ubrania na zdjęciach są niewyprasowane, spędziły dużo czasu spakowane w kartony, przed wysyłką upiorę je i wyprasuje! (co wiąże się z 1-2 dniami opóźnienia w wysyłce)
Nie palę i nie chce rzeczy śmierdzących papierosami!
Używane nie znaczy zniszczone i brudne! Dokładnie sprawdzam swoje rzeczy i tego samego oczekuje od drugiej osoby.
Szukam głownie rzeczy z wish listy! Noszę rozmiar 36-38, nie proponuj mi rzeczy w innych rozmiarach!
BUTY
- J. Wolski, zamszowe, założone 2 razy bo niestety okazały się za duże, rozm. 36 ale to raczej 37, zdj. 1 i 2, będę bardzo wybredna
- New look, materiałowe z cekinami, założone jakieś 3 razy, rozm. 36, zdj. 3 i 4
- zamszowe, troszeczkę zesztywniały po czyszczeniu ale nic im nie jest, rozm. 37, zdj. 5 i 6
- Laura Scott, skóra, rozm. 35, zdj. 7
Edytowane przez Cato
Czas edycji: 2012-05-08 o 18:20
|
|
|