Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pozytywnie
Wątek: Pozytywnie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-15, 20:42   #1
Jyotika
Raczkowanie

Talking

Pozytywnie

Przegladam forum od czasu do czasu, mam wrazenie ze brakuje czegos, co czasem bedzie milo czytac szukajac czegos na poprawe nastroju. A nic tak nie poprawie nastroju jak mile chwile, wspomnienia, dobre nawet i male przyjemnosci kazdego dnia. Ja wiem, ze czasem jest szaro, brudno, nudno, ale nawet wtedy na pewno wciaz dzieje sie cos dobrego, szczegolnie do podzielenia sie z innymi.

Co Tobie dobrego sie wydarzylo w ciagu minionego tygodnia?

Ja sobie wlasnie male takie podsumowanie zrobilam, aby cieszyc sie z tego i chwalic

Caly tydzien przez wiekszosc dni bylo jasno, slonecznie (choc wialo i bylo zimno). Czuje sie wiosne w powietrzu. Wszystko zaczyna rozkwitac - pojawia sie coraz wiecej kwiatkow, zielonych lisci na drzewach, robi sie coraz bardziej kolorowo i radosnie. Udalo mi sie w koncu znalezc czas na dokonczenie ustawiania swego telefonu i teraz znowu moge w drodze do/z pracy sluchac swych pelnych energii piosenek Bolly. Spedzilam smieszne swieta z kuzynka i kolezanka, grajac przez caly dzien w Monopoly (3 kilkugodzinne partie). Zapisalam sie na fitness z personalnym trenerem, bo pora zrobic cos z tym swoim brzuszkiem, bo za duzy jest i nie mieszcze sie w nic, pora aby pojawila sie energia w ciele a nie tylko na duszy. Zaczela sie pora na pyszne salatki, koktajle owocowe, kolorowe. Znalazlam pare fajnych przepisow kulinarnych i mam nadzieje, ze niedlugo znajde czas aby je zastosowac. Mialam zajefajna sobote na warsztatach psychologicznych. Ciesze sie ze udalo mi sie tam pojsc i znowu zobaczyc z pewnymi osobami. Potem milo spedzilismy czas wieczorem w pubie. Ciesze sie, ze Luby (w chwili obecnej jest w innym kraju niz ja) pisze emaile i smsy zawsze kiedy moze, mimo sporej roznicy czasowej, pracy, zmeczenia. Ciesze sie, kiedy dostaje od niego urocze "I miss you", albo kiedy napisalam ze potrzebuje troszke wsparcia, bo sie boje ze mi ten caly fitness sie znudzi, to mi odpisal wielkimi literami na cala strone "Go on baby, you can do it! Push! Push!". Smialam sie z tego caly dzien i do tej pory jak sobie przypominam mam banana na twarzy.

Pozytywnie!!!

_________________________ _____

Moj Blog - Pozytywne Myslenie Kazdego Dnia
Pozytywnie - watek na forum
Moja strona - moje zycie w Kazachstanie

Jyotika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując