Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 13:48   #1062
monini2507
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Powodzenia u gina i dziekuje za powitanie

Kup test bo bycie w takiej niepewnosci jest ciezkie. Ja wlasnie wrocilam ze spaceru bo biura i oczywiscie nie wytrzymalam i kupilam tesciki owulacyjne . Ale to pironstwo drogie, 30 zeta za 5 testow (ile wam wychodzi testow na 1 cykl? bom ja zielona w tej kwesti).
Glowa mnie boli, juz nie wiem co mam zrobic, wode pije, spacer byl i nic nie pomaga...
Ja nigdy nie kupowałam ale wiem ze sa drogie pierony niestety

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

No i słyszałam że nie sa one takie 100% pewne. I czasami oszukują nawet także ja nie kupuję bo mi szkoda kaski.
A jak mi się i tym razem nie uda to zacznę sobie mierzyć temp. może z tego będzie mi lepiej zafasolkować

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez fabka26 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Forumowiczki. Ja jestem szczęśliwą mamą 8-letniej córki i od jakiegoś czasu zastanawialiśmy się z TŻ nad powiększeniem rodziny. Na początku TŻ był sceptycznie nastawiony do tego pomysłu, potem jak już zaczął mięknąć, to ja wpadałam w panikę, że może jednak nie, nie stać nas itp. Tydzień temu dzień po bolesnym jajeczkowaniu poprzedzonym kilkudniowym śluzotokiem kochaliśmy się. Dla uniknięcia wpadki użyliśmy gumki (to był mój pomysł, mimo wszystko nie byłam do końca zdecydowana na 2-gie dziecko). I tu los zakpił z nas obojga. Juz po wszystkim okazało się, że gumka była dziurawa! W pierwszej chwili byłam w szoku, myślałam, że takie coś zdarza się bardzo rzadko. Byłam bliska płaczu. Teraz po kilku dniach od tego zdarzenia stwierdzam, że może i dobrze by się stało gdybym była w ciąży. Wiem, że jeśli teraz się nie zdecyduję na dziecko, to już chyba nigdy.
Kurcze dziurawa nieźle mnie się jeszcze nigdy nic takiego nie zdarzyło, ale może tak musiało być może to i dobrze
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora