Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 14:13   #3938
libretka
Raczkowanie

Dot.: Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy! Mamusie V-VI 2012 cz.

Cześć mamusie, ja już chciałabym wiosnę, u nas zimno zaledwie 6 st i wieje zimny wiatr, poza tym brzuch mam tak nisko że ciągnie do ziemi, tylko bym siedziała rozkraczona z brzuchem miedzy udami wstanie czy pójście do wc to już prawdziwy wyczyn, a przekręcenie się w nocy z boku na bok to masakra, mam wrażenie jakbym miała cegły w brzuchu, ale nic to damy radę.

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
Hej,moja torba też jest wielka i cieżka. Spakowałam 3 koszule porodowe,kapcie,podkłady, stanik porodowy ,majty jednorazowe,wkładki laktacyjne,2 ręczniki, dwa pajace,2 body ,czapeczkę, łapki nie drapki, skarpeteczki, kocyk, maść na sutki, pampersy, chusteczki naw., dokumenty, i znając mnie coś jeszcze dorzucę
wiesz, wydaje mi się, że dla dzidzi to trochę mało ciuszków spakowałaś, no chyba że w każdej chwili Ci może donieść?

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
a macie te torby miekkie czy można przyjechać z walizką na kółkach ?
widziałam, ze dziewczyny jadą z tymi miękkimi, czemu tak jest? z czego to wynika ??
ja mam sporą torbę miękką takiego jamnika.
libretka jest offline Zgłoś do moderatora