Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię KWIECIEŃ revlon, garnier, under20, ciuchy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-16, 16:12   #1
iamxshi
Zadomowienie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

KWIECIEŃ revlon, garnier, under20, ciuchy

Witam w moim wątku wymiankowym

Na zdjęciach kosmetyków jest zaznaczony poziom, ile jeszcze go zostało Nie wysyłam za granicę.

Jestem zainteresowana różnymi preparatami do skóry z niedoskonałościami, podkładami Bourjois (odcienie najjaśniejsze).
  1. Revlon, Photoready, odcień 002 vanilla używany bardzo krótko, kilka razy (za niego chętnie wymieniłabym się na którys z podkładów Bourjois)
  2. Garnier, Czysta Skóra Active [Pure Activ], Roll - on przeciw niedoskonałościom 2 w 1 cera jasna użyty dosłownie dwa razy, po prostu nie mój kolor
  3. Under Twenty, Pro! Hydra, Lekki krem nawilżający
  4. Barwa, Siarkowa Moc, Antybakteryjne specjalistyczne serum do stosowania miejscowego

DOKŁADKA!

5
. La Roche Posay Effaclar Duo krem eliminujący zmiany trądzikowe, 40ml, użyty doslownie 3 razy

6. La Riche Directions toner do włosów, odcień TURQUOISE turkusowy, zostało 3/4 słoiczka Wymienię tylko na inny toner z tej firmy, nawet jeśli zostało Ci mało. Odcienie które mnie interesują to wszystkie niebieskie + ewentualnie zielen alpejska alpine green

7. OPIUM Perfumed Body Mist Yves Saint Laurent 100ml bez kilku psików, chciałabym się wymienić za Moschino Glamour

Zapraszam
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie0437(1).jpg
Wyświetleń: 43
Rozmiar:  82,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez iamxshi
Czas edycji: 2012-06-26 o 15:38
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując