2012-04-16, 16:12
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
KWIECIEŃ revlon, garnier, under20, ciuchy
Witam w moim wątku wymiankowym 
Na zdjęciach kosmetyków jest zaznaczony poziom, ile jeszcze go zostało Nie wysyłam za granicę.
Jestem zainteresowana różnymi preparatami do skóry z niedoskonałościami, podkładami Bourjois (odcienie najjaśniejsze).
- Revlon, Photoready, odcień 002 vanilla używany bardzo krótko, kilka razy (za niego chętnie wymieniłabym się na którys z podkładów Bourjois)
- Garnier, Czysta Skóra Active [Pure Activ], Roll - on przeciw niedoskonałościom 2 w 1 cera jasna użyty dosłownie dwa razy, po prostu nie mój kolor
- Under Twenty, Pro! Hydra, Lekki krem nawilżający
- Barwa, Siarkowa Moc, Antybakteryjne specjalistyczne serum do stosowania miejscowego
DOKŁADKA!
5 . La Roche Posay Effaclar Duo krem eliminujący zmiany trądzikowe, 40ml, użyty doslownie 3 razy
6. La Riche Directions toner do włosów, odcień TURQUOISE turkusowy, zostało 3/4 słoiczka Wymienię tylko na inny toner z tej firmy, nawet jeśli zostało Ci mało. Odcienie które mnie interesują to wszystkie niebieskie + ewentualnie zielen alpejska alpine green
7. OPIUM Perfumed Body Mist Yves Saint Laurent 100ml bez kilku psików, chciałabym się wymienić za Moschino Glamour 
Zapraszam
Edytowane przez iamxshi
Czas edycji: 2012-06-26 o 15:38
|
|
|