2012-04-17, 14:17
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej 
Dziewczyny to co mnie bolą posladki dzisiaj i biodra to masakra.. Wczoraj miałam pierwszy dzień 6 tygodnia Max interval circuit.. chciałam umrzeć po 10 minutach.. aż się zniechęcałam.. ale stwierdziłam że jeszcze troche i w końcu było rozciaganie.. potem stwierdziłam że dotrwam do kolejnego jakos a jego nie było niestety przez chwile sie przestraszyłam bo cos mnie przytkało w klatce piersiowej (a w ciągu dnia troche ściskał mnie jakiś mięsień koło serducha) i zrobiłam sobie minutę przerwy.. niestety potem znowu musiałam.. ale dotrwałam do końca jak? nie wiem
Cytat:
Napisane przez aniolbezskrzydel89
Mam kryzys. Okrutnie bolą mnie stawy...
|
coś miałam raz podobnie.. odpocząć trzeba nie ma co sobie krzywdy robić, serio
Cytat:
Napisane przez xzora
Ja regularnie ćwiczę od listopada, biegam co drugi dzień, do tego robiłam 8min abs, połowę A6W, no a teraz bieganie plus Insanity, .
|
aaa to nie jesteś nowicjuszką brzuszkową
Cytat:
Napisane przez Pinsleepee
Ja wczoraj miałam jakiś kryzys, robiłam pure cardio, ale musiałam przerwać 15 min przed czasem, żeby nie zemdleć i przez pół godziny nie mogłam dojść do siebie. 
|
Te ćwiczenia wyczerpują, trzeba do nich jednak specjalnie jeść i mieć siłę.. sama mam czasem kryzysy mimo tego że kocham I. ale zatrzymuje wtedy na minutę i naginam.. często przechodzi w trakcie
Cytat:
Choć momentami miałam dość tego morderczego programu, to już mnie nosi! Chce mi się ćwiczyć, chyba mi w krew wlazło
|
mam tak samo. wchodzi mocno w krew
Cytat:
Dziś krzyż boli, ale już minimalnie.
|
mnie boli po pompkach w plecach.. dzisiaj bola mnie pośladki, zaczęły plecy i ręce.. masakra
Cytat:
Chyba te kilka dni przerwy nie zaszkodziło (w sensie nie cofnie efektów)?
|
jasne że nie.. też się tego zawsze boję.. 
xzora jak tam biust? mi chyba mniej wisi.. może skóra się dostosowała.. może jakieś kremy?
Jak Ty ćwiczysz z "chorymi" plecami? podziwiam.. 
Wiesz z tymi wyprostowanymi plecami to jest tak że w sumie dla początkujących troche bez sensu że nie jest to powiedziane ale jesli chodzi o kogoś kto miał już styczność "z czymś takim" to powinien wiedziec żeby prostowac plerki 
Też zwalniałam za pierwszym razem jak słyszałam od S. "take a break" teraz już mu nie ufam.
Mój weżowy jak wchodzi do pokoju woła do mnie jak słyszy S. "puść puść"  
Może dlatego mi jest niedobrze na I. (ale nie zawsze).. ja późno wracam po pracy do domu i niestety bardzo szybko po tym jak zjem musze sie brać za ćwiczenia.. tego nie przeskocze..
Cytat:
wróciłam do domu późno, ale pokonałam lenia i pojechałam z cardio power aż cycki urywało 
|
ja dzisiaj pokonuję go cały dzień ubierz biustonosz bo sobię zęby wybijesz 
Cytat:
A i popatrzeć miło... zresztą ja ogólnie mam słabość do łysych 
|
co racja to racja idzie na kim oko zawiesić.. ejj perwersja sie wkrada 
Cytat:
ja też nie mogę ćwiczyć po posiłkach, dlatego startuję zaraz po przyjściu z pracy.
|
i dajesz rade ja jestem za słaba.. poprostu słabne..
Cytat:
Dobrenka, a ja to bym chciała już być choćby pod koniec 4 tygodnia 
|
poleci jak opętane zobaczysz 
Cytat:
Napisane przez xzora
Rezultatem tego procesu może być obwiśnięcie biustu, które prowadzi tym samym do bardzo bolesnych i nieestetycznych konsekwencji.
|
weź nie strasz, dobra?
Cytat:
Napisane przez xzora
wczoraj po pracy zjadłam lekką zupę krem (ok. 17.20), o 20.00 zaczęłam ćwiczyć i było bosko. .
|
po zupie mozna nawet szybko i jest dobrze, lubię zupy
Cytat:
Napisane przez SunshineXD
Na sam początek mam pytanie: czy Wam też tak słabo idzie? Bo ja mam dość duże problemy z niektórymi ćwiczeniami 
|
Witaj Insanity to Twj pierwszy "taki" program? Bo jesli tak to może tu jest problem..
Cytat:
Napisane przez xzora
wow, super wynik! no i jaki postęp od pierwszego testu. Ja to się boję swojego fit testu.
|
serio.. dziękuję bardzo . Czemu się boisz?
normalnie jakbym mogła to szczeliłabym buraka.. Czekam na Twój
Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:06
|
|
|