Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 09:26   #2959
Kajool
Zadomowienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To samo mój mąż mówi
No i mi też się teraz bardziej rose podoba
Bo jak się wyjmie te wkładki dla mniejszych dzieci, to się okazuje że te kolory pod spodem są zupełnie inne. I to co sie podobał na pierwszy rzut oka, wcale potem nie jest widoczne.
Zagmatwałam

Ale masz pamięć. Kolory są NAJISTOTNIEJSZE! W końcu jesteśmy kobietami
rozumiem o co chodzi

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dziękuje za życzenia dla Agatona

U nas noc dziwna Usypianie normalne, mleczko, kołysanki, przytlaski. Ale koło 12 w nocy okropny płacz, taki rozpaczliwy. M. wstał, pogłaskał, ale Agatula nie mogła się uspokoić. Płakała, łzy ogromne leciały. W końcu przytuliła się do M., mocno trzymała za koszulke i tak usnęła. Ale jak chcieliśmy ją przenieść to to samo. Przeraźliwy płacz. W koncu spała z nami. Ale nie wiem co jej było zły sen/zęby

Dziewczyny wybierające się na wakacje. W zym Wasze dzieci będą na plaży? W pieluszkach?
scio u nas tez tak bylo, dopoki nie pojawily sie cztery gorne potwory.
A co do plazowania, mlody ma kapielowki :P ale siostra jak byla w Grecji, to kupowala taki stroj na cale cialko, cos ala do nurkowania. Fane to, bo chroni skore tez przed sloncem

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
cześć kochane, ja na szybko, bo dzidek marudzi.
Nie nadrabiałam, normalnie nie mam czasu, mały chory i same wiecie jak jest.
Więc tak, wczoraj udało mi się dostać do przychodni i zmiana antybiotyku ( bo niby po nim ta wysypka ) no i czerwone gardło. No i mamy Klacid czy jakoś tak. Gorączka dziś ustała ( po 6 dniach ), ale za to wysypka... jest na całym ciałku, wczoraj takiej nie było, i chyba dziś znowu będę musiała iść do lekarza, bo wygląda mi to na odrę
Na zdjęciach wysypka Igora wygląda tak samo. A jaki biedny jest mówię Wam, nawet na oczach ma plamki.
Załamana jestem, jakaś mnie deprecha złapała.

Całuski śliczne, lecę.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

A wiecie co jest najgorsze? byłam już u 3 lekarzy w ciągu tyg i żaden nie wystawił konkretnej diagnozy, do tej pory nie wiem co to jest, za to wystawiają mega drogie recepty, ciągle się zapożyczam a i tak co chwila muszę zmieniać te leki. Naprawdę, szkoda słów.
Nie marudzę.
bedna ty jestes. Mysle caly czas o tobie i o Igorku

mam nadzieje, ze piesek sie znajdzie

Dziewczyny kochane jestescie wielkie

Wlasnie siedze jeszcze w pizamie, bo mamy zimna wode li i jedynie. nie mam jak sie umyc. dziec spi. Podanie wczoraj butelki z MM na noc zakonczylo sie kleska i znowu bylo milion pobudek na cycka. a ja juz chcialabym skonczyc z karmieniem UU. nie krzyczcie na mnie ale po prostu raz, ze jestem zmeczona, dwa mlody non stop gryzie mnie w cyce. nic przyjemnego.

Teliku snilas mi sie dzisiaj.

i pytanie do Poznanianek, jak daleko mieszkacie od naramowickiej??