|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() 2- ![]() ![]() Cytat:
![]() no to ładnie ![]() Cytat:
Cytat:
a mam głupie pytanie - mąż je rozróżnia? ![]() ![]() Mały dzisiaj sobie klęknął w łóżeczku, potem trzymając się szczebelków zaczął kombinować i w końcu nóżki postawił na materacu tak że kucał, cały czas się trzymając. Ale to tylko jak myślał że ja nie widzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Wrzuciłam filmik do K. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuje za życzenia dla Agatona
![]() U nas noc dziwna ![]() ![]() ![]() Dziewczyny wybierające się na wakacje. W zym Wasze dzieci będą na plaży? W pieluszkach? |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zapraszam na fb, ważna sprawa, wczoraj opisywałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Może napisz PW do tych dziewczyn co nie mają konta na FB? DOstałam zwrot podatku - od razu mi się humor poprawił ![]()
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj były wysyłane wiadomości do dziewczyn, kajool wysyłała
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Chyba mnie ominie ta ważna sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane, ja na szybko, bo dzidek marudzi.
Nie nadrabiałam, normalnie nie mam czasu, mały chory i same wiecie jak jest. Więc tak, wczoraj udało mi się dostać do przychodni i zmiana antybiotyku ( bo niby po nim ta wysypka ) no i czerwone gardło. No i mamy Klacid czy jakoś tak. Gorączka dziś ustała ( po 6 dniach ), ale za to wysypka... jest na całym ciałku, wczoraj takiej nie było, i chyba dziś znowu będę musiała iść do lekarza, bo wygląda mi to na odrę ![]() Na zdjęciach wysypka Igora wygląda tak samo. A jaki biedny jest mówię Wam, nawet na oczach ma plamki. Załamana jestem, jakaś mnie deprecha złapała. Całuski śliczne, lecę. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- A wiecie co jest najgorsze? byłam już u 3 lekarzy w ciągu tyg i żaden nie wystawił konkretnej diagnozy, do tej pory nie wiem co to jest, za to wystawiają mega drogie recepty, ciągle się zapożyczam a i tak co chwila muszę zmieniać te leki. Naprawdę, szkoda słów. Nie marudzę.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Dziś nie śpię od rana, ale przez męża nie przez dziecko ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo, brawo, brawo ![]() Mi się dziś śniło, że Tymuś wstał ![]() Cytat:
![]() Cookie ![]() Co u Was? ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Oj, Marinka, oby szybko dało Wam spokój ![]()
![]() |
#2953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedaczek z Igiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
marina - trzymaj sie!!! ja juz wczesniej chcialam napisac czy to nie odra, jak o tej wysypce pisalas i wysokiej goraczce, ale to lekarz wiedziec powinien!!! tak mysle...
cookie - jak działalność? jak życie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
Cześć kochane pamietacie mnie jeszcze?????
![]() Nie mam szans na nadrobienie...... Dopiero od wczoraj jestesmy wszyscy zdrowi i rota zwalczone...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ten fotwelik samochodowy tez jest dla mnie póki co numerem jeden ![]() ![]() Moja tak samo-nawet się nie pochwaliłam ![]() Jak po kapieli wychodzimy od Niej z pokoju, już w piżamkach, to wszystkim zabawkom robi papa ![]() Dzień Dobry, co słychać???? O!!!Właśnie, kiedy przyjdzie ten zwrot ![]() Cytat:
![]() Witam. Mam doła-wczoraj zaginął mój pies ![]() to mi zrobił piesek prezent na urodziny.......... ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | ||||||
Zadomowienie
|
Bry Kuny
![]() to popuść ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co tam u Was? Cytat:
Cytat:
dziubku przerażają mnie Twoje posty nic lepiej u Was? aż strach się bać ![]()
![]() |
#2958 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Nocka u nas nawet niezła. Dominik jednak popłakiwał przez sen. Słoneczko schowało się za chmurami, ale i tak zaraz ruszymy gdzieś na spacer. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry, pisz co u Was? Jak Zuza? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do plazowania, mlody ma kapielowki :P ale siostra jak byla w Grecji, to kupowala taki stroj na cale cialko, cos ala do nurkowania. Fane to, bo chroni skore tez przed sloncem Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, ze piesek sie znajdzie ![]() Dziewczyny kochane jestescie wielkie ![]() Wlasnie siedze jeszcze w pizamie, bo mamy zimna wode li i jedynie. nie mam jak sie umyc. dziec spi. Podanie wczoraj butelki z MM na noc zakonczylo sie kleska i znowu bylo milion pobudek na cycka. a ja juz chcialabym skonczyc z karmieniem UU. nie krzyczcie na mnie ale po prostu raz, ze jestem zmeczona, dwa mlody non stop gryzie mnie w cyce. nic przyjemnego. Teliku snilas mi sie dzisiaj. i pytanie do Poznanianek, jak daleko mieszkacie od naramowickiej??
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hej ![]() co u Was ?? Cytat:
oj ,biedna a może coś się przyśniło ?? Cytat:
Cytat:
Co do pieska to współczuję i mam nadzieję,że się szybko znajdzie. Masz urodziny ? Sto lat !! Cytat:
![]() ![]() bry łobuz zalicza drzemkę, jak wstanie to tradycyjnie 2 śniadanko-kanapka ![]() dziś w końcu ładna pogoda to i spacer zaliczymy ![]() Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-04-17 o 09:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
a mogę jakoś pomóc jakkolwiek????
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Oliweczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() Współczuję sytuacji z psem... Nam też kilka lat temu ukochany jamnik zaginął, ale jego do teraz nie ma ![]() ![]() Sweet witaj ![]() Dobrze, że u Was lepiej. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej przekonujesz mnie do tego fotelika ![]() A ty ile zapłacilaś? Cytat:
![]() Ojej....mam nadzieję, że mój sie znajdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
Dziubek,Oliweczka,Marinka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eee nie jestem ![]() ![]() ![]() idę dziś do dermatologa, bo jak tak dalej pójdzie to obgryzę ręce do kości ![]() a zapomniałam napisać, że upolowałam fajną polarową bluzę niebieska z rekinem i na kapturze jest taka fajna płetwa i białe "zębiska" wokół głowy super trochę jeszcze duża, ale szybko Żbik urośnie ![]() i przyszedł mi wygrany kocyk z bobovity ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Shira_83 Czas edycji: 2012-04-17 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
Oliweczka wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() daj znać co powiedział lekarz ! tak bardzo dokucza ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Wtajemniczenie
|
Co do fotelików ja ma m Recaro Young Sport 9-36kg i jestem zadowolona. To był wybór męża, poczytał i podjął decyzję. Zostawiłam mu wolną rękę. Małej tez taki kupimy.
Ale do rzeczy. Jako że odbieram czasami Kubę z przedszkola t,rzeba było kupić dla niego drugi fotelik, taki sam był za drogi i kupiłam za 200 zł inny - Fisher Price (http://www.zabawkiph.pl/akcesoria-dl...beline-sp.html). Kupiłam go "wizualnie", głupia nie szukałam o nim opinii. I powiem tak - nigdy więcej taniego fotelika: 1. jest niewygodny!!!!!!!!!!!!! Kuba jakoś dziwnie w nim siedzi, głowę ma do przodu pochyloną, zamiast ją wygodnie opierać. 2. trudny montaż 3. gówn.iano wykonany. 4. pasy jakieś krótkie. Zła byłam strasznie, że tak się nacięłam. Warto dać trochę więcej kasy. Teraz to wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.