Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek z serii "do jakiego wieku powinno się dziecku"- dorastający chłopiec :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-17, 14:53   #10
201607291951
Konto usunięte

Dot.: Wątek z serii "do jakiego wieku powinno się dziecku"- dorastający chłopiec :-)

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Tylko z tymi ubraniami, chociażby, też jest właśnie zupełnie inaczej w przypadku dziewczynek. Dziewczynki długo mogą być słodko ubrane. Ba! Ja sama mam koszulki z Myszką Miki, misiami A chłopcy jednak w pewnym momencie wyglądają dziwnie. Nawet u swoich czwartoklasistów nie widziałam nigdy kreskówkowych ubrań (chyba, że Scooby, jakiś Pan Gąbka, Ben 10), dziewczynki natomiast latają z Kubusiem Puchatkiem.
Mój syn raczej nie powie, on jakoś zupełnie nie zwraca na to uwagi. Jedynie raz poprosił mnie, bym nie dawała mu do szkoły bluzy w gwiazdki, bo kolega mu powiedział, że jest dzidziusiowa, ale po jakimś czasie sam znów zaczął ją nosić.
Z jednej strony można powiedzieć- no ok, jak lubi, to niech nosi. Jednak dla mnie nie do końca tak jest- nie chcę, by dzieci go odbierały jako takiego właśnie "zdzidziusiałego", bo i tak jest od większości młodszy, co robi swoje, a dzieci też szybko etykietkują kolegów i koleżanki./
no ale przecież teraz są dostępne takie koszulki , że nawet jeśli są postacie z kreskówek to , nie wyglądają typowo dziecięco .
jeżeli chce taka koszulkę a Twoim zdaniem jest zbyt dziecięca, dopasuj mu resztę garderoby , by wyglądał ,, młodzieżowo ''
sama mam syna i tez nie chciałabym go wychować na jakiegoś fajtłapę , któremu wszyscy dokuczają.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Mój syn raczej nie powie, on jakoś zupełnie nie zwraca na to uwagi. Jedynie raz poprosił mnie, bym nie dawała mu do szkoły bluzy w gwiazdki, bo kolega mu powiedział, że jest dzidziusiowa, ale po jakimś czasie sam znów zaczął ją nosić.
a ja myślę , że powie, wyrośnie z takich koszulek i jeszcze zatęsknisz za nimi wszystko w swoim czasie
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując