Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-20, 06:39   #89
fonn
Rozeznanie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Witam w nowej części
Brawo dla Gaabbi
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Kurczę, nie rozumiem tego... Skoro inne szpitale wręcz mogą Cię nie przyjąć z takim zapisem w karcie ciąży, to tym bardziej pogotowie powinno to respektować i zawieźć Cię do Krakowa... Co ma szpital do decydowania o karetce... Może ma, ale ja to widzę oddzielnie jakoś, nie wiem, jak jest w innym miastach, ale u mnie są 2 szpitale i oddzielnie pogotowie, nie jest ono związane z jednym czy drugim szpitalem...
Ja też się do końca nie znam, ale wydaje mi się, że karetka ma jakieś ograniczenia i nie może wyjechać poza przydzielony teren, tym bardziej (chyba) z miasta do miasta. Chyba że w szczególnych wypadkach zagrożenia życia.
Ja z tego powodu pewnie pojadę do porodu taksówką bo niby rodzić zamierzam w najbliższym szpitalu, ale kto wie, dokąd powiezie mnie karetka

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Hejo dziewczynki pisze do Was z wanny,do której to wlazlam przed chwilą,bo po 2 zaczęły mi sie skurcze co około 10 min,trwające około 30 sekund. Takich jeszcze nie miałam do tego wszystkiego przeczyscilo mnie kilka razy i to tak porządnie,ale to pewnie dlatego,ze sie zezestresowalam całkiem mocno i w trakcie tych skurczy ciągnie mnie dodatkowo od krzyża. No nic,na razie siedzę w wannie,zobaczę jak sie akcja potoczy. Z tego co wiem to do szpitala i tak nie oplaca sie jechac wcześniej niż jak będą co 4 minuty. Dam znac mam internet w telefonie,więc jakby to była jakąś grubsza akcja to postaram sie napisać. A jak nie,to mam numer do Gaabbi buziaki
Oj Andzya, to chyba rzeczywiście już
Trzymam kciuki
fonn jest offline Zgłoś do moderatora