2012-04-21, 09:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987
Hej dziewczyny!!
Ja jak zwykle witam się z kubkiem kawy, ale zaraz idę jeszcze poleżeć- niech się mała wyszaleje. I już chyba nie będę pisać o córeczce -mała. Mój M. zdecydował się na imię. Będzie Hanna.
No w końcu.  Za dużo to Ci czasu nie zostało, ale dobrze że w końcu wszystko ogarniesz.
Kism dzięki za tą rozpiskę. Skopiowana.  Też muszę porozmawiać na ten temat z M. Ciekawe co on na to powie...
|
Fajnie, że już macie imię! śliczne! rozpiski nie musisz pamiętać właściwie, bo po pierwszej wizycie i szczepieniach lekarz z wizyty na wizytę będzie pilnował, jakie szczepienia masz przygotować (da Ci receptę) na kolejny raz i jakie badania zrobić i dziewczyny, chciałam Wam powiedzieć, że większość z tych szczepionek trzeba przechowywać w lodówce po kupieniu!!! jak będzie gorąco, to w aptece są takie specjalne foliowe torebki - termosy na szczepionki! bo jak przegrzejecie, to mozna wyrzucić do śmieci... w sumie myślę, że spokojnie można je włożyć do takiej torby na mrożonki, porządnie zwinąć kilka razy i dokładnie zamknąć, jeżeli będziecie je nieść z apteki do domu, czy jechały do przychodni z własnymi szczepionkami.
|
|
|