Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-23, 20:33   #2085
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Alamig gratulacje kla ski: będzie chyba z Szymka jakiś koszykarz , taka dlugość nie może się zmarnować

Dida ważne,że Synek przybiera, a z pediatrą się zgodzę, sama to widzę na przykładzie Niny i Kai , że karmienie regularne, danie szansy na strawienie itd.daje dobry skutek
A co do tego z którego cyca itd. to ja tez slyszałam wersje obydwie, ale karmię raz z jednej raz z drugiej, jakby wypiła z dwóch to by chyba zahaftowała cały pokój, więc musisz sobie sama wyrobić technikę i to będzie najlepsze dla Was.

Jolka w ciąże można zajść mimo braku okresu, bo najpierw jest jajeczkowanie ( nie wiemy kiedy) a potem okres, więc o wpadkę bardzo bardzo prosto w czasie karmienia.Okres pojawia się najczęściej , jeśli matka regularnie karmiąca cycem ma dłuższe przerwy między karmieniami , zwykle jest to wtedy jak wchodzą posiłki stałe, ale też może organizm wychwycić jakiś inny spadek hormonów i ruszyć z jajeczkiem niespodziewanie.

Desia fajowo macie z tą Hiszpanią , zazdroszczę ;

Gdzieś ostanio czytałam coś fajnego o karmieniu piersią i diecie,ale za cholerę nie wiem gdzie i tam właśnie napisane było, że tylko w Polsce tak z tą dietą jest i w sumie nie wiadomo do końca dlaczego ...itd.

Aaaa mamy termin Chrztu 17 czerwca , lokal zamówiony , ale jeszcze myślę czy nie szukać czegoś innego

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2012-04-23 o 20:39
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora