2012-04-24, 08:51
|
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
W piątek byłam, po perfumy SPF  i widziałam stoisko, nie mieli ładnego złotego cienia  ale kilka lakierów mi wpadło w oko, na kredki nie patrzyłam.
|
A ja oczywiście byłam wczoraj w Bonarce ale tylko w Auchan, jak skończyliśmy zakupy to już było dobrze po 21, więc nie było co iść na dalsze łowy.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Ciekawe jak ten tusz- moje 2 dają radę, na prawdę podoba mi się efekt, wreszcie coś widać niż tylko przyczernione rzęsy jak z poprzednimi moimi przygodami z mini EL 
|
Testowałam wczoraj wieczorem ten tusz i jest fajny, ładnie wydłużył, ale nieco posklejał, muszę go rozpracować. Niemniej potencjał ma duży. No i to pierwszy tusz zmywalny ciepłą wodą, który nie nalazł mi do oczu, nie potraciłam przy jego zmywaniu rzęs i nie sprawiło to żadnego kłopotu.
Może bym uniknęła dzięki niemu zakupu kolejnego tuszu przed ślubem. 
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
AquaPrecis przetestowany- odzwyczaiłam się od kremów matujących i chyba trzeba mi więcej nawilżenia. Ale jest niezły. Będę się uganiać za próbką wersji z spf 20 zdradzisz w której aptece dorwałaś tę?
I tak jeszcze poszukując nawilżacza wpadł mi w ręce Aquaoptima Dermiki- lektura składu niespecjalnie zniechęcająca. I jakąś nową oczyszczającą linię Pure mają z ciekawym peelingiem enzymatycznym z żółtą glinką.
Testuję teraz Xerial5 ale na noc, za bogaty jest 
Ech, nie dogodzę tej cerze mojej...
|
Ja te próbki Uriage dostałam kiedyś w Eskulapie do zakupów, coś tam jeszcze miałam z tej firmy, ale pozużywałam. Z AquaPrecis na pewno miałam jeszcze maseczkę, była dobrze nawilżająca ale taka żelowo-klejąca, niezbyt przyjemna.
Kliknęłam dzisiaj Lumi Magique na Allegro w kolorze N1 Pure Pearl, oby mi podszedł.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
|
|
|