Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-26, 11:25   #1723
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ale piękna pogoda Wstawiłam już pierwsze pranie.
Wieczorem jedziemy na sesję zdjęciową mojego brzuszka do fotografa
Nie mogłam sobie odpuścić

Wczoraj padłam jak mucha.
Teraz staram się Was nadrobić, ale nie wiem, czy dam radę.
Tak po krótce:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Oby tak dalej.

Mężu Efijy, dzięki za informacje.
Efijy trzymam kciuki

_millena, mój też by na pewno nie napisał Nawet by mi nie wpadło do głowy, żeby Go o to poprosić

Wiecie co, ja sama nie wiem dlaczego wczoraj tak mocno się zestresowałam. Jeszcze tak w czasie ciąży nie miałam. Zawsze bardzo stresowałam się egzaminami, obronami itp., ale żeby wizytą lekarską Już zaczęłam myśleć o jakiejś medytacji, czy coś
Teraz za to jestem taka szczęśliwa, że mogę sobie leżeć we własnym łóżeczku I Paweł się cieszy Dzisiaj nic mnie już nie boli, brzuch nie twardnieje, także wszystko wróciło do normy.
Chciałam Wam wszystkim baaardzo podziękować za słowa otuchy Jesteście NIEZASTĄPIONE!!!
Będziesz miała przepiękną pamiątke
Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
oj kochana, cala Polske musialabys przejechac ...

ja mam akurat karte z pracy, ktora uprawnia mnie do korzystanie z pomocy wielu lekarzy specjalistow.. ale wiadomo, tak jak w gabinetach nfz jak i tych prywatnych są dobrzy specjalisci i konowaly. Zalezy na kogo sie trafi. Mam rozne doswiadczenia
Nie ważne jęsli termin tak bliski to moge jechac

W piatek zamówiłam laktator i cisza

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora