Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 14:46   #4188
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Heloł

ciesz się, że masz @, bo niektórzy czekają i się doczekać nie mogą

-----------------------

Hej Dziołchy

sprzedałam Alana do moich rodziców - odbieram go w sobotę. Ale już tęsknię No ale są dwie nocki laby....

ale Ci fajnie bez dziecka ja się cieszę, jak teściówie odpalę z rańca i dalej kimne się, ale to należy do rzadkości dziś ją wykorzystałam, bo ma wyjątkowo wolne

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
A i zapomniałam dzisiaj dodac,że mój Bartula bawi się chyba w Agatkową Kiniusię!!! Tzn przy każdym jedzeniu wywalał butlę i rozglądał się ,interesowało go wszystko prócz butelki,no i czasami ryczal do tego wszystkiego wrrrrrrrrrrrrrrrr
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Agatek łącze sie z Tobą w bólu Moja pinda tez odstawia takie cyrki, tylko ze u nas niezależnie czy juz zassa czy nie, to sie potem wije, pręzy płacze i koniec jedzenia. A jes głodna, bo jak probuje znowu to az sie rzuca na smoczek dwa razy zaciągnie i od nowa

Dzis wypila znowu tylko 60ml, wczoraj przed snem wypila 30ml i spala do 3.30
a to jakieś fatum?!!! :conf used: współczuję, bo wiem jakie to jest uciążliwe...

Wiecie co, ja myślę, że to zbyt szybka zmiana pogody tak może wpłynąć na nasze dzieciaki- bo u mnie jest jeszcze gorzej niż było może dlatego takie cyrki?!! za gorąco im czy co
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Agatek - co do uśmiechu córki, moja też ostatnio się zaśmiała, ale tylko raz
Czy Ty używasz zagęszczacza Bebilonu?

Bo zmieniam mleko z Bebilonu comfortu na zwykły. Bo nic nie pomaga na brzuszek. A co do pleśniawek, do lekarka moja kazała po każdym karmieniu czyścić jej buzię (gazik+ woda przegotowana)

Wczoraj Jula skończyła 3 miesiące
Byłyśmy też na szczepieniu- było lepiej niż poprzednim razem
Jula waży 6200 gram

Któraś z dziewczyn pisała, ze używa dicofloru - nam nie pomógł, a nawet pogorszył sytuację z kupkami.

Idę sprzątać póki Jula śpi
Bebi spróbuj popierdzieć jej w brzuszek ustami, może też się zaśmieje bo moja tylko wtedy się tak śmieje

tak tak, używam zagęszczacz bebilonu- kupiłam w aptece za 22 zł i pomaga- kupiłam na ulewanie. A mleko też mam z bebilonu.

Co do pleśniawek, to warto było męczyć się fioletem- jeden raz, cały dzień fioletowa ale podziałało od razu! Wieczorem przed snem myję jej dobrze buzię przegotowaną wodą i tetrą
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Agatko zazdroszczę pierwszego śmiania się Kini Ja też chcę!!!
pierdnij jemu w brzuszek ustami rzecz jasna hihi

Moja się nie obkręca z brzuszka na plecki i odwrotnie, tylko z boku na plecy- non stop i z pleców na boczek
Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
A dobrze odbija po wypiciu mleczka/herbatki?Moj sie prezy i placze jak dobrze nie odbije i ma za duzo gazow w brzuszku
ohh i to jaaak odbija czasem aż powiem: "Kiniaa opanuj się!"

koniec nadrabiania bo cipka się obudziła muszę jej dać starą porcję mlesia

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora